17-06 > Keldonk Kermis druk afgesloten

Maandag 16 juni was de laatste dag waarop Keldonk naar hun kermis kon. Het was de laatste kans om nog even te 'dollen' in de rups of lekker te 'raggen' in de lange ritjes van de botsautos. Bij het touwtjetrekken kon je ook ballen gooien en had je altijd prijs. Een gokje wagen bij de grijpers, lekker waterspuiten of een rondje in de draaimolen. En dat allemaal afsluiten met een lekkere zak olie- of krentebollen.

Het kon allemaal op Keldonk Kermis 2014. De prijzen vielen mee, de opkomst tot maandag niet. Maar op de laatste kermisdag kwamen dan toch nog velen kinderen met hun papa's en mama's nog even de kermis bezoeken. Daarmee werd het nog een gezellige en drukke kermisavond, waar Clown Desalles de aanwezige kinderen voorzag van een mooie balloncreatie. Vanaf 19:00 uur was hij aanwezig als extra attractie ter afsluiting van dit jaarlijke evenement.


Aankondiging kermis d.d. 05-06-2014: 

Vanaf vrijdag 13 juni tot en met maandag 16 juni 2014 strijkt de jaarlijkse kermis weer neer op ’t Plein in Keldonk. Na een jaar van afwezigheid van de autoscooters, heeft de firma Duursma aangegeven dit jaar toch weer een autoscooter op Keldonk kermis te zetten.

Verder komt er onder andere een rups, grijpkranen en voor de kleinsten een draaimolen en eendjes vissen. Kijk hieronder bij de foto's maar eens naar de plattegrond. Op maandag zal clown Desalles nog even langskomen om de kinderen te vermaken.

De ritprijzen zijn contractueel vastgesteld op € 1,00 voor kinderattracties en € 2,00 voor vermaakzaken zoals de autoscooters en de rups. Voor de kermisliefhebbers zijn er binnenkort weer kortingsbonnen verkrijgbaar via de site www.kermiskorting.nl.

 kermiskeldonk1  1 De openingstijden van de kermis zijn:

vrijdag: 19.00 – 23.00 uur
zaterdag en zondag: 13.00 – 23.00 uur
maandag: 15.00 – 22.00 uur
 


Met de kermis is er ook van alles te beleven in De Oude School. Op vrijdag is er op 2 schermen live voetbal te zien. Dan speelt om 21:00 uur het Nederlands elftal zijn eerste wk-wedstijd tegen Spanje. Voor en na de wedstrijd is er muziek van DJ Ronnie.
Op zaterdag halen DJ Bolletelli & MC Anti-Klots de kermis naar binnen om het dak er af laten knallen. Op zondag en maandag is De Oude School ook gewoon open om gezellig een pilske te dinken.


Naast de kermis is er ook van alles te doen in en om de kerk. Vrijdag 13 juni is namelijk de feestdag van onze partoonheilige Antonius van Padua. Er is dan een mis en het nieuwe rustaltaar wordt ingezegend. 
Op zondag 15 juni is dan de heilige mis met aansluitend de processie ter ere van Antonius. Lees hier meer over deze kerkelijke gebeurtenissen.
Komt allen en schuif daarna aan op het terras van De Oude School of in de attracties op de kermis. 



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen