22-03 > Vrijwilligers maken Keldonk mooier tijdens NL-Doet

nldoet logo 2014 Op 22 maart j.l. was er weer de landelijke actie dag “NL doet”, een actie om gezamenlijk iets te doen voor de gemeenschap. In Keldonk heeft de Stichting Dorpsraad Keldonk een geldbedrag ontvangen van het Oranjefonds om een picknicktafel te realiseren bij de Kanaalgraver en de 2 pleintjes klaar te maken voor het voorjaar.


De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het pleintje en de plantsoenen te vernieuwen. De afgelopen zaterdag is de Vrijwilligers Centrale Keldonk druk in de weer geweest om de picknicktafel in elkaar te zetten en te plaatsen bij de Kanaalgraver. Op een enkel buitje na was het gelukkig goed weer om buiten te werken en voor de vrijwilligers werd goed gezorgd. Om 10.00 uur hadden ze de eerste bak koffie met appelflappen al te pakken. Geschonken door bakker van de Rakt. En om 11.00 uur  was er weer koffie, ditmaal met cupcakes.

Ook was de klusbus van de Gemeente Veghel geregeld en werden ook de plantsoenen zowel op de Antoniusstraat als de Pastoor Bogeartsstraat (waar de Kanaalgraver eerst stond) onder handen genomen.

Het projectplan Kanaalgraver nadert zijn voltooiing en vanaf het voorjaar 2014 kunnen de Keldonkenaren genieten van 2 prachtige pleintjes.

Verslag en foto’s: R. Bouwe.


boomfeestdag

Woensdag 12 maart hadden de leerlingen van groep 8 van onze Antoniusschool, tijdens de boomfeestdag, de drie plantvakken al voorzien van beplanting. Daarmee is het hele projectplan Kanaalgraver bijna compleet gerealiseerd.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen