22-12 > Geen prijs, wel Klokhuis voor Vair

Vair APPelgooier
Ieder jaar wordt er door de ZLTO een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt aan bijzondere initiatieven, de zogeheten ZLTO initiatiefprijs 2014. Op donderdag 11 december 2014 werd tijdens het ZLTO Congres bekend gemaakt welke van de drie genomineerde intiatieven het meest innoverend was en welke de meeste stemmen heeft gehad.
Het was tot het laatste moment spannend, maar uiteindelijk was het helaas niet de Vair APPelgooier die won. Die leverde wel een zaal vol lachende mensen op, en dat is ook een prijs. Helemaal blij en tevreden zijn Marijke en Michiel huiswaarts gegaan, met een cheque van 1000 euro en een prachtige bos bloemen. 
Klik hier voor de ZLTO-site waar meer te lezen is en wie dan wel gewonnen heeft. 


Het Klokhuis
Deze week was een team van Het Klokhuis bij Vair op bezoek. Daar is door presentatrice Nienke de la RiveBox een aflevering voor het NTR tv-programma opgenomen. Een hele lange dag hebben ze bij op de boerderij gefilmd. Tussen én zelfs onder de biggen, en buiten bij de zeugen in de modder. Ontzettend stoer dat de presentatrice Nienke het ook allemaal durfde. Hoe zo'n draaidag eruit ziet, kun hier lezen.

Het Klokhuis is een informatief jeugdprogramma van de NTR dat iedere werkdag wordt uitgezonden om 18.23 uur op Nederland 3. Wanneer de aflevering met Vair wordt uitgezonden is nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt dat ergens in augustus 2015. Houdt onze site of die van Vair in de gaten. Of meldt je aan voor de Vair-nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

klokhuis logo  

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen