30-08 > Jan Kerkhof strijdt om Supercup

Zaterdag 30 augustus vindt in Ter Aa in Erp de Supercup Biljarten plaats. In deze zevende editie strijden de 7 plaatselijke libre kampioenen biljarten uit de gemeente Veghel tegen elkaar en daarbij zal Jan Kerkhof proberen de titel ‘Kampioen der kampioenen 2014’ mee naar Keldonk te krijgen.

De zeven plaatselijke kampioenen die meedoen zijn: Jan Kerhof (Keldonk, 72 caramboles), Martin Verhagen (Eerde, 60 caramboles), Ruud Cissen (Zijtaart, 88), Toon van de Oever (Veghel, 38), Geert Brugmans (Boerdonk, 52), Hein van Dijk (Erp, 52) en John van de Heuvel (Mariaheide, 120). De caramboles staan voor punten en vormen een handicap waardoor de kansen voor alle spelers hetzelfde zijn.

Net als voorgaande keren verwacht men ook dit jaar een spannende strijd. Om 19.15 uur is de officiële opening. Dan worden de deelnemers voorgesteld en vindt de loting van de partijen plaats. Om 19.30 uur beginnen de eerste wedstrijden. De finale staat om 22.00 uur op het programma, met aansluitend de prijsuitreiking. Supporters en bezoekers zijn op deze avond van harte welkom.


Foto's