25-05 > Geen promotie voor RKVV Keldonk 1

Op zondag 25 mei 2014 werd in Wanroij de belangrijke wedstrijd gespeeld om promotie van de vijfde naar de vierde klas. Het eerste elftal van RKVV Keldonk had een overwinning nodig, terwijl Constantia uit Wanrooij aan een gelijkspel genoeg had.

logo rkvvkeldonk a 2008 klHet werd een wedstrijd om snel te vergeten. Tegen het (te) harde spel van Constantia waren de Keldonkse spelers niet bestand. Ze reageerden daar niet goed op wat er in resulteerde dat ze al na 20 minuten met nog maar 9 man op het veld stonden.
Ondanks dat kwamen ze toch nog op een 0-1 voorsprong die tot ongeveer 75 minuten stand hield. Daarna was het over en in blesuretijd liep Constantia nog uit tot 3-1. Keldonk eindigde de wedstijd zelfs met maar 8 man op het veld en met Mark vd Linden in het ziekenhuis.

Helaas geen dit seizoen geen promotie. Volgend seizoen opnieuw proberen.