02-04 > Nieuws over Witte Gij Ut

Witte Gij Ut leeft! Was de eerste editie van 2013 al een groot succes... 2014 gaat dit zeker overtreffen. Momenteel hebben al ruim 15 teams zich aangemeld en dat terwijl het PR offensief nu pas begint. Geweldig! Voor de “nieuwelingen” onder ons hierbij wat extra informatie....

Wanneer start Witte Gij Ut?
De avond zelf start op 28 juni a.s. om 18.30 uur. Je kunt met een onbeperkt aantal mensen meedoen. Wij adviseren om een groep samen te stellen van ruim 10 personen. Je kunt met je neven/nichten, vrienden/vriendinnen, broers/zussen, collega’s, medesporters enz. enz. meedoen. De teamsamenstelling maakt niet uit als het maar gezellig is. Mocht Nederland 2e worden in de poule tijdens het WK dan zullen ze die avond moeten voetballen. Niet getreurd.... we passen onze kwis dan gewoon aan zodat je zeker de tijd krijgt om naar het voetbal te kijken.

Waar moeten de vragen worden ingevuld?
Je krijgt op 28 juni een envelop mee met ongeveer 100 vragen over verschillende categoriën. De categoriën varieren van bijvoorbeeld sportvragen tot vragen over jeugd en muziek. Je kunt deze vragen gewoon thuis beantwoorden met je teamgenoten. Let wel op! Je dient de antwoorden dezelfde avond voor de uiterste sluitingstijd van 23.00 uur in te leveren. Te laat is te laat! Daar moeten wij als organisatie keihard in zijn en dat zijn we ook.

wittegijutkwis logo Los van de `thuis`vragen krijg je ook een aantal buitenopdrachten. Deze opdrachten spelen zich hoofdzakelijk in Erp, Keldonk en Boerdonk af. Verder wordt gevraagd om één teamlid die avond af te vaardigen naar een geheime lokatie welke pas op 28 juni a.s. bekend wordt gemaakt. Dit teamlid krijgt dan een speciale opdracht waarmee extra punten zijn te verdienen!

 

Kan iedereen meedoen?
Ja iedereen kan meedoen. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar. Dit jaar zitten mensen uit Erp en Keldonk ook in de commissie en de eerste teams uit deze dorpen hebben zich al ingeschreven. Maar, zeker ook mensen van buiten deze dorpen worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Met andere woorden... Ook voor mensen buiten Boerdonk, Keldonk en Erp is Witte Gij Ut een aanrader!

Overigens is er zelfs al interesse getoond vanuit Eindhoven! Dus mocht je andere teams weten die mogelijk geinteresseerd zouden kunnen zijn, laat ze gewoon aanmelden. Deelname kost overigens slechts € 10,00 dus hiervoor hoef je het echt niet te laten!

Is de startlokatie al bekend?
Ja, inmiddels is ook bekend waar de kwisvragen opgehaald kunnen worden. Op zaterdag 28 juni 2014 vanaf 18.30 uur kunnen de vragen worden opgehaald in de kantine van R.K.S.V. Boerdonk. Kom op tijd want we verwachten een stormloop! Bovendien heb je de tijd hard nodig om de vragen goed te kunnen bestuderen en te beantwoorden.

Om uiterlijk 23.00 uur dienen de opdrachten weer te zijn ingeleverd op deze lokatie. Het is leuk om dit met je hele team te doen omdat dan ook foto´s worden getoond van die avond. Mogelijk bezoekt onze fotograaf namelijk ook enkele deelnemende teams om een sfeerrapportage te maken.

Waarom wordt er op de startavond al een prijs uitgereikt?
Een van de opdrachten van Witte Gij Ut is het maken van een sfeerfoto door het deelnemende team. Deze foto zal op een bepaald tijdstip op 28 juni bij ons als organisatie moeten zijn ingeleverd. Alle foto’s worden die avond bekeken en beoordeeld én vanaf 23.00 uur gepresenteerd. De leukste sfeerfoto wint die avond een prijs van € 100. Bovendien worden –afhankelijk van het aantal deelnemende teams- meteen punten toegekend. Het winnende team gaat dus met een voorsprong de zomervakantie in!

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een grote feestavond op zaterdag 23 augustus 2014 op het Weike in Boerdonk. De winnaar krijgt –buiten de eeuwige roem- een mooie wisselbeker. Aan de winnaars 1 tot en met 3 wordt een geldbedrag beschikbaar gesteld voor donatie aan een goed doel wat door het team zelf is bepaald!

Waar kan ik meer informatie vinden?
Kijk op de website www.wittegijutkwis.nl. Hier vindt je een uitgebreidere uitleg én het reglement plus de spelregels voor dit evenement.

Overigens vind je Witte Gij Ut ook gewoon op facebook. Like ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Organisatie “Witte Gij Ut”
Antoon Donkers, 
Guus Jansen  (06-51515537) en Jeroen Vissers.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen