01-05 > Team Marcel goed op dreef voor MS

Maar liefst 116 jongens, meisjes, mannen en vrouwen uit Boekel en Erp en omgeving beklimmen op tweede pinksterdag namens Team Marcel de Mont Ventoux voor de actie Klimmen tegen MS. Het team heeft inmiddels al meer dan 30.000 euro binnen, maar het einddoel is nog niet bereikt: er staat nog van alles op stapel om het saldo verder op te krikken.

Het wordt een Hollandse invasie, komende pinksterdagen, op Camping Carpe Diem aan de voet van de Zuid-Franse Mont Ventoux. In totaal vertrekken op 7 juni 2014 zo’n 140 deelnemers en supporters uit de regio richting Frankrijk. Daar doen zij gezamenlijk mee aan het nationale evenement Klimmen tegen MS. Het bijeengebrachte geld is broodnodig voor onderzoek naar de zenuwziekte Multiple Sclerose (MS). De in Keldonk geboren Marcel Kanters kreeg die diagnose in maart 2013. Team Marcel bestaat uit familieleden, vrienden, buren, collega’s; allemaal mensen die Marcel én het goede doel een warm hart toedragen. Zij fietsen (1, 2 of 3 keer), wandelen of hardlopen op maandag 9 juni 2014 de Mont Ventoux op.

De deelnemers zijn – ieder in hun eigen discipline – stevig in training om deze fysieke inspanning te halen. Lopers bekwamen zich in de heuvels rondom Nijmegen. Fietsers trekken alleen of in groepsverband naar Zuid-Limburg of de Ardennen om het klimmen in de benen te krijgen. Er zijn er zelfs die besloten om de voorbereiding stevig aan te pakken door op de fiets naar Zuid-Frankrijk af te reizen; voor hen wordt de Mont Ventoux de kers op de taart.  Intussen wordt er ook van alles bedacht om de nodige sponsorgelden bijeen te verzamelen: spinninglessen en -marathon, ‘knippen tegen MS’, cupcakes bakken, mobiele telefoons verzamelen, stamppottenbuffet, ‘schijt-je-rijk’, dienstenveiling, noem maar op. Wie de activiteiten wil volgen, kan terecht of facebook: Team Marcel.


Voor meer informatie over Team Marcel: e-mail:  klimmenvoormarcel@gmail.com;
Voor meer informatie over Klimmen tegen MS:
www.klimmentegenms.nl en www.nationaalmsfonds.nl.
Het banknummer van Team Marcel is:
NL66RABO3159748065, tnv Team Marcel Boekel

Eerder geplaatste berichten over Team Marcel:
04-02 > 110 deelnemers voor Team Marcel
22-11 > Team Marcel zet zich in voor MS


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen