01-09 > Keldonks dameszaalvoetbalteam gestart!

Vakgarage Albert van der Linden heeft iets met dames! Jarenlang heeft Vakgarage Albert van der Linden een damesvolleybalteam gesponsord en hebben zij ook jarenlang actief meegedaan met de Dorpszeskamp (inclusief playback-act) in Keldonk. En nu is er dankzij Vakgarage Albert van der Linden een Keldonks dameszaalvoetbalteam gestart!

Het idee is ontstaan van enkele dames uit het voetbalteam van RKVV Keldonk, omdat ze het gewoon leuk vinden om te voetballen, ook in de winterstop. Dus zijn er enkele dames bij gezocht en ook gevonden! En de sponsor was dus ook zo gevonden in het bedrijf Vakgarage Albert van der Linden, waar het team hartstikke blij mee is! Ze hebben er allemaal heel veel zin in!

Vakgarage Albert van der Linden speelt bij de Damesdivisie bij Zaalvoetbalvereniging ZVV Veghel, die blij zijn met 3 nieuwe damesteams dit seizoen. Onderstaand berichtje stond op hun site:


Start Zaalvoetbalseizoen 2014-2015

We staan aan de vooravond van een nieuw zaalvoetbalseizoen. Op maandag 1 september is  de dames-competitie in Sporthal De Bunders gestart, waarbij 3 nieuwe damesteams hun debuut hebben gemaakt. Het bestuur van ZVV-Veghel is erg blij dat er weer interesse is om met een dameszaalvoetbalteam deel te nemen aan onze competitie.


De eerste training zit er inmiddels op en de eerste wedstrijd ook en het publiek voor het Keldonkse team was goed vertegenwoordigd! De dames vinden het dan ook leuk als je ze een keer komt aanmoedigen! Klik hier voor het programma van seizoen 2014-2015.

Klik hier om door te gaan naar de pagina van dameszaalvoetbal te gaan en kijk wie er allemaal meespelen.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen