16-04 > Keldonk is weer Kei Skon

Keldonk en de rest van de gemeente weer op z’n Paasbest
Afgelopen weekend hebben alle dorpen en wijken in Veghel samen met inwoners en kinderen van de basisscholen uit Veghel weer actief opgeruimd. Zij hebben in totaal maar liefst 2.200 kilo zwerfafval opgehaald. Het prachtige weer en het gestegen aantal kinderen, dat heeft opgeruimd, hielp hier zeker aan mee. Ook het IVN deed dit jaar mee. Hierdoor is heel Veghel weer op zijn Paasbest!

Activiteiten
Op vrijdag 11 april zijn de basisscholen uit Zijtaart, Mariaheide, Keldonk en Boerdonk, ’t Ven, Veghel-Zuid, de Leest en het Centrum, samen met leerlingen van het ROC de Leijgraaf en het Fioretticollege aan de slag gegaan. Zij hebben de omgeving van hun school opgeruimd.
In Keldonk werd het actieweekend geopend door de wethouder. De kinderen hebben daarna met veel enthousiasme, samen met de juffen, vele ouders en vrijwilligers van de VCK, bijna heel Keldonk onder handen genomen.

Op zaterdag 12 april konden bewoners op verschillende plaatsen in Erp, Eerde, Geerbos en in de Bunders hun zwerfafvalzak inleveren.
Op 29 maart is ook in het Lijnt en de Goordonkse bossen actief opgeruimd, onder andere door leden van het IVN. In totaal is daar ook nog eens 700 kilo zwerfafval opgeruimd.

Bedankt
De gemeente Veghel bedankt iedereen, die zich heeft ingezet om Veghel Paasbest 2014 tot een succes te maken! Want samen kunnen we zorgen voor een schoner Veghel.

Inleveren zwerfafval
Mensen die dit weekend zijn vergeten hun zwerfafval in te leveren, kunnen dit in de speciale zwerfafvalzak gratis inleveren op de milieustraat tot half april.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum 14 0413 of e-mail info@veghel.nl


 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen