06-07 > Van alles te doen op Keldonkse Jaarmarkt

Gezelligheid op Keldonkse Jaarmarkt/Vlooienmarkt

logo jaarmarkt1kl

Al weer voor de 34e keer kon men zondag 6 juli 2014 lekker rondsnuffelen op de Keldonkse Jaarmarkt. Tussen 10 en 16 uur deden veel bezoekers dat. Menigeen vond er net dat ene koopje van de dag waar men naar op zoek was. Maar men kon er ook gewoon lekker rondwandelen onder het genot van het zonnetje en een gezellig muziekske.
Het is judoclub "De Jigoro's" wederom gelukt er een leuke dag van te maken.

logo bendebedeband oproep Samen met Bende-Bè-de-Band. Want die regelden weer verschillende bands uit de regio die nagenoeg continu voor een vrolijke noot zorgden.

In de ruim tachtig kramen was een boel variatie te vinden. Zo kon men spelletjes doen bij Jong Nederland, lekkers kopen in een snoepkraam en in de kraam van Bakkerij vd Rakt. 
In de kramen van de buurtverenigingen kon je altijd wel iets vinden wat je nodig denk te hebben. Maar er stonden ook kledingkramen en er waren loombandjes, bloemen, parfum, kunst en hobby-artikelen te koop. Ook de Keldonkse Ondernemers Vereniging was weer van de partij en in de kraam van de molen kon de ter plekke gemalen pannenkoekenmeel gekocht worden. 

Ria's € 10.000
Stichting Korenmolen de Hoop kwam tijdens de jaarmarkt nog met een totale verrassing voor Ria Kuijpers. Sinds het initiatief voor de restuaratie in 2006 zamelt Ria al oud geld, munten, zegels en nog meer waardebonnen in. Daarmee heeft zij ondertussen het fantastische bedrag van € 10.000 ingezameld voor de molen.
logo dehoop300

Stichtingsvoorzitter Jan vd Vossenberg zette Ria daarvoor in het zonnetje tijdens de jaarmarkt. Zij kreeg de felicitaties, een bos bloemen en een serenade van Bende Bè de Band. Ze was blij verrast, maar nog niet van plan te stoppen. Lees hier meer over Ria's huldiging.

Uitslag Kurken raden Lindekamp
Tijdens de jaarmarkt kon u in de kraam van Buurtvereniging De Lindekamp een gokje wagen door te raden hoeveel KURKEN er in een vaas zaten.

logo lindekamp kl Het aantal kurken in de vaas was 598 stuks. Twee personen hadden het bijna goed. Ilse van den Tillaer en Jan Kuijpers raadden allebei 595 stuks. Na loting ging de eerste prijs van € 15,00 naar Ilse en Jan won daarmee de tweede prijs van € 7,50. Allebei van harte gefeliciteerd. 
De Lindekamp dankt alle mensen die een gokje gewaagd hebben!


Klik hier voor meer foto's van de Jaarmarkt, gemaakt door Robin Bouwe

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen