30-03 > Popkoor Voyss organiseert Singsation

'Nothing can capture a heart like a melody can...'

Er zijn zoveel mensen die zingen en zeker samen zingen in koren is heel populair. Je hoort zo vaak: ik zing bij De Karawanken, of ik zing bij Frappant of bij La Vita. En er wordt regelmatig gezegd: als je een optreden hebt, laat het me weten, want dan kom ik. In de praktijk komt er weinig of niks van terecht. Iedereen heeft het druk met zijn eigen koor, of vallen optredens samen en blijft het bij goede voornemens. Daarom heeft het Erpse Popkoor VOYSS, met in hun gelederen de Keldonkse zangeressen Gonny v.d. Steen, Helma Kuijpers, Wilma v Hout en Anny Verbruggen, Markant Uden gevraagd om samen een evenement op te zetten. Een evenement waarbij diverse koren een optreden verzorgen en naar elkaar kunnen komen luisteren. En natuurlijk mogen alle fans, vaders, moeders, opa's, oma's, kinderen, kleinkinderen, vrienden, vriendinnen niet ontbreken.

voyss singsation poster2014 Dit idee is verder uitgewerkt en op zondag 30 maart 2014 is het zover. Maar liefst 6 koren mogen op het podium van het theater een optreden verzorgen. Grote en kleinere koren, diverse genres, met/zonder begeleiding, bieden een heel afwisselend programma:

Frappant uit Vorstenbosch,
De Karawanken uit Volkel,
La Vita uit Mariaheide,
De Kabelgat Ramblers uit Veghel,
Kadanz uit Uden en
Popkoor VOYSS uit Erp.

Zes prachtige koren in één korenconcert,
dat is SINGSATION.


Kaarten (met plaatsbewijs) zijn online te bestellen bij Markant Uden. Het kaartje kost € 2,50 (zonder reserveringskosten) en we hopen natuurlijk dat ook veel mensen uit Keldonk aanwezig zullen zijn bij SINGSATION.

Het programma begint om 13.30 en is om ca. 17.00 uur afgelopen. Kan iedereen daarna nog mooi naar Plankwerk gaan kijken.

namens Popkoor VOYSS
Maria van Asseldonk

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen