28-01 > Leuke drukbezochte peuter-kleuterviering

Afgelopen zondag 26 januari om 10.30 uur zat de kerk weer mooi vol. Het was namelijk tijd voor weer een nieuwe peuter-kleuterviering. Daarvoor verzamelden zich zoveel kinderen met ouders en opa’s en oma’s, dat het altaar mooi gevuld was met mensen. De voorgangers Sarina van den Elsen, Margret Bouwe, Hanneke van den Biggelaar en Margaret Jansen (welke heeft aangegeven ermee te gaan stoppen) nemen de kinderen mee in een mis met vaste onderdelen, maar met telkens een ander thema. Deze keer was dat ‘kikker is verliefd’.

Samen wordt een kinderkruisteken gemaakt en een gebedje voorgelezen. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek en een liedje gezongen waarbij de kinderen voor de muzikale begeleiding mogen zorgen. Het is vaak verrassend hoe kinderen nadenken als er drie kaarsjes aangestoken mogen worden en de kinderen mogen vertellen voor wie of wat ze dat doen.
Na het Onze Vader voor de papa’s en mama’s en het kinderkruisteken ter afsluiting, krijgen de kinderen een op het thema afgestemd kleinigheidje mee. Voor enkele kinderen viel het deze keer tegen dat de hartjes-stickers niet van snoep waren.

Kom gerust ook een keer binnenlopen voor een peuter-kleuterviering. Jong en oud is welkom. De datum van de eerstvolgende is op zondag 18 mei. Deze data worden vooraf nogmaals bekend gemaakt, maar staan ook altijd op onze pagina van de peuter-kleuterviering en in de agenda op keldonk.nl.
Tot dan!!! 

groetjes,
Sarina, Margret, Hanneke en Margaret


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen