19-12 > Keldonks Vair Varkenshuis wordt derde bij ZLTO-initiatiefprijs

Viar Varkenshuis wordt derde bij ZLTO Initiatiefprijs 2012.

Op donderdag 13 december zijn tijdens het ZLTO Congres in Den Bosch de prijswinnaars bekend gemaakt van de ZLTO Inititatiefprijs 2012. Eén van de 26 aanmeldingen was het initiatief Vair Varkenshuis van de ondernemers Michiel en Marijke Nooijen uit Keldonk.
Hun nieuwe marktconcept gaat uit van het fokken van varkens op een maatschappelijk gewenste wijze. Geprezen wordt dat de ondernemers actief de dialoog met de omgeving zijn aangegaan. Daarmee wonnen ze een cheque die hoorde bij de derde prijs.


Eerdere bericht d.d. 19-11

Vair Varkenshuis is genomineerd voor de ZLTO Initiatiefprijs 2012. In totaal zijn 26 initiatieven aangemeld en door een jury beoordeeld.

Vair Varkenshuis van de ondernemers Michiel en Marijke Nooijen uit Keldonk kwam met twee anderen op alle fronten als beste uit de bus.

Stem op Vair Varkenshuis

De genomineerde met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Michiel en Marijke nodigen iedereen van harte uit om te stemmen voor de publieksprijs, deze wordt op  13 december op het ZLTO congres bekend gemaakt.

Lees de reportage en bekijk een filmpje over dit initiatief op deze link

U kunt - één keer - stemmen vanaf zaterdag 17 november tot woensdag 12 december.

 Breng HIER uw stem uit

2012   vair   zlto

Juryprijs èn Publieksprijs
De genomineerden maken kans op twee prijzen: de ZLTO Initiatief Juryprijs en de ZLTO Initiatief Publieksprijs. Aan beide prijzen is een bedrag verbonden van € 2500. De bekendmaking en uitreiking vindt plaats tijdens het ZLTO Congres op 13 december.

De jury bestaat uit ZLTO-directeur Elies Lemkes-Straver (voorzitter), Bram Bierens, voormalig directeur CZAV en voorzitter van het Visserij Innovatieplatform (VIP), Joke van Doorn, voormalig wethouder van de gemeente Sint Michielsgestel en voorheen hoofdbestuurslid van NCB/ZLTO en Joris Lohman, voorzitter van Youth Food Movement en van het Slowfood Youth Network.


Wilt u graag de laatste ontwikkelingen volgen dan kan dat via twitter @vair_nl of via de Facebookpagina van Vair.

Vragen of reacties zijn welkom, bel dan naar 0413-210309 of kom maar achterom.

Vair Varkenshuis                         

Teuwseler 15
5469 PG Erp
0413-210309
info@vair.nl
www.vair.nl

2012   logovair 

 

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen