02-10 > Attentie Buurtpreventie werkt ook in Keldonk

 

politie brabant noord   

Attentie Buurtpreventie werkt ook in Keldonk.

Dat bleek in de nacht van maandag op dinsdag 2 oktober wel. Meerdere oplettende buurtbewoners van de Bleekweide belden de politie met de mededeling dat er een verdachte auto in de straat stond. En dat de persoon erin zich zeer verdacht gedroeg. Agenten die ter plaatse kwamen troffen, weggedoken in die auto, een 34-jarige man uit Best aan. In de struiken van een woning aan de Bleekweide troffen de agenten vervolgens zijn 43-jarige maat, eveneens uit Best, aan.

De twee zijn meteen aangehouden voor het in het bezit hebben van een verboden mes en inbrekersgereedschap. De agenten ontdekten vervolgens dat er was ingebroken in de woning. Voor het plegen van die inbraak worden die twee nu ook verdacht.
In de woning ontdekte de politie een hennepkwekerij, waarvan de planten al waren weggehaald. Deze stonden in negen zakken klaar om mee te worden genomen. De aangetroffen hennep, het gereedschap en de auto's van de beide verdachten werden in beslag genomen en in de loop van de dag afgevoerd. De bewoner van de woning wordt later nog gehoord in deze zaak.


Kom op 3, 8 of 11 oktober ook naar de voorlichtingsavonden over Inbraakpreventie.
Lees hier meer daarover.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen