14-02 > Schaatsbaan De Vonders gesloten

Schaatsbaan gesloten
Iedereen had het al wel gezien of zien aankomen. De dooi is ingetreden en het ijs is aan het verdwijnen. Gemeente Veghel meldt op hun site dat vanwege de ingevallen dooi de gemeentelijke schaatsbanen in de Aa-broeken en aan het Hackerom in Keldonk vanaf dinsdag zijn gesloten. Door de inzet van de vrijwilligers en het prachtige winterweer wordt terug gekeken op een succesvolle schaatsweek. Jong en oud maakten volop gebruik van de ijsbanen. Als het opnieuw gaat vriezen en het ijs dik genoeg is, gaan de banen weer open.


Vanaf vrijdagmiddag 10 februari koek en zopie verkrijgbaar
Vanmiddag komt bij schaatsbaan De Vonders een koek en zopiekraam te staan. Tot en met zondagavond zullen hier de gebruikelijke koek en zopie verkrijgbaar te zijn, maar ook een warme hap. Dit voor nog meer en langer schaatsplezier. Smakelijk schaatsen!

     

Film ijsbaan De Vonders 4 februari 2012

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

Met dank aan Coos van den Elsen


Mooiste ijs op ijsbaan De Vonders aan het Hackerom
Er wordt volop geschaatst op ijsbaan De Vonders aan het Hackerom. Het ijs is voorlopig nog dik genoeg en volgens ijsmeester Mari van den Boogaart "het mooiste ijs wat we in jaren gehad hebben".

Zolang de winterse temperaturen aanblijven is de baan dagelijks geopend. De verlichting blijft dan branden tot 23.00 uur. Zodra de ijsdikte echter niet meer voldoende is, wordt de baan gesloten.

Dank aan de vrijwilliger! Meer vrijwilligers zijn nog steeds welkom
Om de ijsbaan en het geheel er omheen goed te houden, is mogelijk dankzij de vrijwilligers die daar nu dagelijks voor zorgen. Vrijwilligers die daarbij zouden willen helpen zijn nog altijd welkom. Graag een reactie naar één van onderstaande mensen.

Mari van den Boogaart: 06-26788837 of 0413-212267
Mieke van Erp: 06-53527234 of 0413-212504



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen