19-02 > Theo Jans - Verdienstelijke Paplippel 2012

Tijdens de Babbelmorgen is de Verdienstelijke Paplippel uitgereikt aan Theo Jans!
Zeer verdiend en vooral natuurlijk om het succes van Keldonk.nl, die dankzij hem tot stand is gekomen en waar het huidige webteam nog steeds dankbaar voor is.

carnaval babbelmorgen 2012 6


Theo, aangenaam verrast en ontroerd, bedankte iedereen voor deze ere-titel en had nooit verwacht dat hij hiervoor in aanmerking zou komen.

Theo benadrukte nog wel dat het voortbestaan van Keldonk.nl mede afhankelijk is van alle Keldonkenaren. Laat Keldonk.nl iets weten als er iets te doen is of geweest is. Mail de activiteit, een verslagje en foto's naar info@keldonk.nl. Allemaal gewoon doen!

Kijk op de website van De Paplippels waarom Theo de Verdienstelijke Paplippel nog meer heeft verdiend.

En aan de reacties in de zaal bleek wel dat iedereen het er mee eens was dat de Verdienstelijke Paplippel dit jaar voor Theo is. Theo bedankt voor alles wat je voor Keldonk gedaan hebt en proficiat, je hebt het verdiend!

 

 

Foto's Toon Visser


Foto's

Berichten

Proficiat, Theo!!!

Geplaatst door Webteam Keldonk.nl op 20 Februari 2012 om 11:00

Theo, je hebt hem echt verdiend die Verdienstelijke Paplippel. En bedankt voor je mooie woorden over en voor Keldonk.nl. Het klopt dat de inwoners van Keldonk de informatie wel door moeten blijven geven aan info@keldonk.nl. Zo blijft de site actueel en vernieuwend. Bedankt namens webteam Keldonk.nl.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen