27-04 > Koninklijk lintje voor Pieter Jansen en 40 jaar dirigent

koninklijk lintje
Vijftien Veghelaren koninklijk onderscheiden

VEGHEL – Burgemeester Ina Adema heeft vrijdagmorgen vijftien koninklijke onderscheidingen uitgereikt ter gelegenheid van de verjaardag van de Koningin.
Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Blauwe Kei. Vijf dames en tien heren zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

pieter jansen
Pieter Jansen (Keldonk)

Al vele tientallen jaren is de 64-jarige Pieter Jansen als vrijwilliger betrokken bij Naat Piek in Uden. In zijn woonplaats dirigeert hij al veertig jaar het dameskoor. Hij was betrokken bij de Opera Veghel en is lid van Kamerorkest Alveare. Voor de Antonius van Padua-parochie zet hij zich ook in als vrijwilliger. Dat doet hij ook bij Simeonshof in Erp. Jansen werkte in 2009 en 2010 mee aan producties van Stage Affairs. Ook is hij betrokken bij de Udense Musical. Decorandus wordt omschreven als ‘trouw, gedreven, perfectionistisch, behulpzaam, actief in het sociaal leven, gestructureerd, muzikaal en optimistisch.’

Bron: Kliknieuws.nl



Pieter Jansen 40 jaar dirigent
Aanstaande zondag 29 april zal er tijdens de mis van 09:00 uur even stil gestaan worden bij het feit dat Pieter Jansen 40 jaar dirigent is bij het dameskoor.

Wij nodigen u, namens Kerkbestuur Antonius van Padua Keldonk, allen uit om hierbij aanwezig te zijn


Berichten

Van harte gefeliciteerd!!

Geplaatst door Frans en Ria Kuijpers op 28 April 2012 om 21:17

Pieter, Van harte gefeliciteerd met de koninklijke onderscheiding!! Je hebt het echt verdient. Groetjes Frans en Ria

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen