01-10 > Op de pedalen voor Sep - Bedankt!

Afgelopen weekend was het zover, de beklimming! En om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is gelukt!

Op donderdag was de aankomst en na de kennismaking met de andere deelnemers stond er direct een mooie tocht van 50 km door de heuvelachtige omgeving op het programma, met direct een aantal klimmetjes van een procent of 10 'om alvast wat te wennen'. Na afloop even op de massagetafel en lekker eten en vroeg naar bed, want de volgende dag stond weer een mooie fietstocht op het programma. Dit keer zo'n 40 km door de Gorge de la Nesque, een werkelijk prachtige kloof. Redelijk vlak, dus niet te veel stijgen en dalen, om de krachten te sparen voor de volgende dag. 's Avonds hebben wij de kinderen opgehaald van de trein en die hadden het meteen naar hun zin in het kamp. Ze hebben meteen met de masseurs aangepapt, want zij wilden ook wel een heerlijke massage! Ook dat ze zo veel mogelijk drinken en eten konden pakken als ze wilden, vonden ze prachtig. 's Avonds werden nog de speciale shirts uitgereikt en de rugnummers en dan lekker slapen, om uitgerust aan de start te kunnen verschijnen.

op de pedalen voor sep 1 op de pedalen voor sep 2

En toen was het zaterdag, de grote dag! Vooral Mariska was behoorlijk nerveus. We hadden afgesproken samen te fietsen en ons aan elkaar aan te passen, zodat we samen boven zouden komen. Heel leuk was dat een journalist van het blad FIETS had gevraagd of hij met ons mee mocht fietsen. Hij maakt een verslag van het evenement en wil ons verhaal daarin optekenen. Ook zou hij foto's van ons maken onderweg, die we dan later zouden krijgen. In november komt het erin, dus wie het wil lezen. Onderweg ging het beter dan gedacht. We waren bang dat we het onderweg heel zwaar zouden krijgen en flink door de pijn heen moesten trappen, maar dat was niet zo. We zijn heel rustig en geconcentreerd naar boven gefietst en voor je het weet komt de top in zicht! En wat daar gebeurt, is onbeschrijflijk. Alle supporters en fietsers die voor ons uit waren gefietst stonden ons vanaf de top toe te schreeuwen en klapten ons van boven toe en dan gaan die laatste meters als vanzelf. Dan kom je zomaar over de streep en heb je het gewoon gedaan! Dat is zo kicken! Roos en Lin zijn de laatste meters mee naar boven gerend en hadden ballonnen voor ons. Dan wordt je wel even emotioneel, maar dat hoort erbij, en vervolgens sta je te stuiteren van de adrenaline.

Eenmaal boven hebben we vervolgens gewacht tot alle deelnemers er waren en toen konden we aan de afdaling beginnen. Ook best even spannend, maar dat ging heel goed, we waren zo beneden.

Het was voor ons een bijzondere week, met het bijzondere groep mensen, op een bijzondere berg voor een bijzonder doel. We hebben samen 2850 euro opgehaald, een mooi bedrag. In totaal heeft de organisatie bijna 40.000 euro opgehaald. Allemaal heel hartelijk bedankt daarvoor!

Groetjes, Jeroen, Mariska, Roos en Lin 


Originele bericht: Ingezonden door Jeroen en Mariska van Vliet, Kuilven 14, Keldonkmont ventoux

 

Op 21 september 2012 beklimmen we de Mont Ventoux. Voor Sep, voor stichting Make a Memory, voor ouders die net als wij hun kindje verloren of verliezen. 21 kilometer, 1600 meter hoogteverschil. Het maakt niet uit, wij gaan ervoor!

Lieve dorpsgenoten, vrienden, familie, collega’s, relaties,

Zoals jullie (misschien) weten werden wij op 5 januari 2010, nu ± 2,5 jaar geleden, de trotse ouders van onze zoon Sep. Het werd ook de dag waarop we hem hebben moeten laten gaan. We waren verdrietig, maar naast twee prachtige meiden hadden we nu ook een zoon. En daar zijn we nog steeds heel dankbaar voor.

Kort geleden hoorden wij van een sponsortocht die de stichting Make a Memory van 19 t/m 22 september organiseert. Met de fiets de Mont Ventoux beklimmen.

aug2012 makeamemory2

Samen met zo’n 40 andere ouders, familieleden en betrokkenen die van dichtbij het verlies van een kindje hebben meegemaakt. Een sportieve uitdaging, met een kleine groep mensen, voor een heel goed doel. We hebben niet lang hoeven nadenken, deze uitdaging gaan wij aan!

aug2012 makeamemoryStichting Make a Memory
Deze stichting steunt ouders die hun kind verliezen, door vakkundige, respectvolle fotoreportages te maken van ernstig zieke en overleden kinderen. Deze mooie foto’s vormen voor de ouders een troost, een warme herinnering aan hun kind dat niet meer bij hen is. Ook wij hebben ervaren hoe waardevol foto’s zijn, zeker omdat onze Sep maar zo kort bij ons is geweest.
Daarom zetten wij ons graag in voor dit doel.

Tot uiterlijk 1 september 2012 kun je ons steunen
Wij stellen het zeer op prijs als je ons wil steunen. Je kunt dit doen door je bijdrage over te maken op rekeningnummer 1521.54.388  ten name van Stichting Make a Memory te Westerhoven onder vermelding van nr. 128 en onze namen Jeroen en Mariska, Keldonk (dit kan tot uiterlijk 1-9-2012). Dit is belangrijk, zodat je bijdrage aan ons sponsortotaal wordt toegevoegd (het door ons gezamenlijk in te brengen sponsortotaal bedraagt min. € 2.000). Voor bedrijven is het uiteraard mogelijk een factuur te ontvangen. Ook zijn er voor bedrijven sponsorpakketten beschikbaar. Meer informatie vind je op www.opdepedalen2012.nl/sponsorpakketten. Je bijdrage komt goed terecht!

Wil je ons volgen tijdens de voorbereidingen?
Lees onze blog op www.opdepedalen2012.nl/deelnemers/43/mariska van vliet.
Meer informatie over de stichting vind je op www.makeamemory.nl.

Namens de stichting Make a Memory en namens onszelf: BEDANKT!

Jeroen en Mariska van Vliet

Meer weten? Bel ons 0413-210086 / 06-51805395 of mail ons vanvliet@conseptus.nl


Klik hier voor de brief van Jeroen en Mariska
Klik hier voor de flyer van Make a Memory


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen