16-01 > Zittingsavonden Paplippelland

 


Foto's afvoer, opvoer, zittingsavonden en receptie via de website van cv De Paplippels.
Ook zijn er enkele foto's te zien onderaan deze pagina.


paplippels prins2012

 

Prins Paul dun Urste en prinses Gerry van Paplippelland

Op vrijdagavond 13 januari 2012 is in een uitverkochte Pappot de nieuwe prins van Paplippelland bekend gemaakt. In het sport- en ontmoetingscentrum ‘t Span, die omgebouwd was tot een feestelijke Pappot, werd de nieuwe prins op een passende ludieke wijze onthuld.

Wie is de Mol?
Zoekend in de zaal naar de mol, komt de nieuwe prins op een scootmobiel, verkleed in een mollenpak, van achter uit de zaal het podium op gereden. De mol verdwijnt in een molshoop en de nieuwe prins wordt met een minigraver uit de molshoop gehaald.

De nieuwe prins en prinses zijn Paul en Gerry van de Nieuwenhuijzen.

Paul van de Nieuwenhuijzen

  • Eén van de twee zonen van Albert en Betsie van de Nieuwenhuijzen die precies 25 jaar geleden prins en prinses waren in Paplippelland.
  • Een geboren en getogen Paplippel, geboren op 1 maart 1968 in het Hool in Keldonk.
  • Zelfstandig ondernemer in een grondverzetbedrijf, sloopwerk en transport met 3 werknemers.
  • Zijn werk is zijn Hobby en zonnige vakantie’s zijn erg in trek.
  • Gehuwd op 7 juni 1997 met Gerry Witlox, geboren als Olliedonker op 21 februari 1971.
  • Het begeleiden van dochter Anouk met de paardensport is ook een hobby.
  • Paul en Gerry hebben twee kinderen: Paplippellinneke Anouk, geboren op 2 november 2000 en Paplippel Niels, geboren op 6 augustus 2002.

Worden tijdens de Carnaval aangesproken met Prins Paul dun Urste en prinses Gerry.
Hun motto is  WE GON ER VUR!


Mooie zittingsavonden
De mensen hebben weer kunnen genieten van twee mooie zittingsavonden, waar veel tal van artiesten zich van hun beste kant lieten zien.
Toos en Patrice brachten enkele oude liedjes ten gehore en beten zo de spits af op vrijdagavond. Dance 2 Enjoy stal meerdere keren die avond de show, vooral de kleinsten met hun oosterse dans. De Programmamakers hadden ook een mooi stuk in elkaar gezet waar Meneer en Mevrouw de Bok de hoofdrol in vertolkte. De TrubbelTrutten lieten zich weer horen met hun gespitste teksten en hun mooie liedjes. Dorus de Slagter had weer een voortreffelijke buut, waarin de lachspieren van de toeschouwers weer flink op de proef gesteld werden. 't Haagje kroopg in de poppenkast en brachten een mooi lied van Jan Klaassen de Trompetter. De Dames van de Carnavalsvereniging fietsten door Keldonk en namen hierbij met een mooi verhaal Keldonk en hun inwoners op de korrel. Prins Hans en Prinses Rita werden door hun buurt De Lindenkamp op sprookjesachtige wijze als Hans en Rietje in een mooie show en decor door het verhaal gevoerd, om als molen het toneel te verlaten.
Zaterdag deden al die artiesten wederom hun best en samen maakten ze er weer een mooie en sfeervolle avond van.

Gezellige receptie
Op zondag kwamen vele Paplippels en Paplippelinnekes het Prinsenpaar en Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Britt feliciteren met hun uitverkiezing. Alle Carnavalsverenigingen uit de regio kwamen ook langs om te feliciteren, waarbij er weer veel stof verteld werd en de Prins weer diverse opdrachten moest uitvoeren. Een mooie en gezellige receptie. 

zittingsavond2012 01a

zittingsavond2012 02

zittingsavond2012 03

carnaval 2012  timenbrit


Onderop deze pagina zijn nog enkele foto's in het fotoboek.
Kijk voor alle foto's en meer informatie op de site van cv De Paplippels.


Wil je een berichtje achterlaten voor het nieuwe prinsenpaar? Registreer je dan, login met je postcode en plaats een berichtje!


Foto's

Berichten

Gefeliciteerd

Geplaatst door Cindy Paauwe op 14 Januari 2012 om 18:06

Hartelijk gefeliciteerd heel veel plezier als prins en prinses van Paplippelland GON ER VUR

Gefeliciteerd

Geplaatst door Webteam Keldonk.nl op 14 Januari 2012 om 09:23

Prins Paul dun Urste en prinses Gerry met jullie heerschappij over Paplippelland. Veul plezier as gullie d'r vur gon! En natuurlijk de felicitaties aan de Paplippels met dit nieuwe prinsenpaar.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen