27-04 > Keldonkse inbreng bij Recreatief Collectief

Welke Keldonkse vereniging, ondernemer of particulier wil zich profileren of versterken op het gebied van recreatie of toerisme???
De gemeente Veghel biedt de gelegenheid aan te haken bij recreatiefcollectief@veghel.nl

logo gemeente veghel nieuw klein   De gemeente Veghel staat bekend om zijn verschillende kwaliteiten, zoals karakteristieke dorpen, kronkelende beken, industrie en een levendige cultuur. Op gebied van recreatie en toerisme heeft de gemeente Veghel veel te bieden. Voor ieder wat wils!
De gemeente Veghel kan zich op het gebied van recreatie en toerisme versterken, beter profileren en de bekendheid van de streek vergroten. Het is hierbij van belang dat bestuurders, beleidsmakers, bedrijfsleven en branchevertegenwoordigers de samenwerking met elkaar aangaan.


Voor de ‘recreatieve toekomst’ van de gemeente Veghel is het opstellen van beleid en opzetten van een Recreatief Collectief voor de uitvoering en evaluatie van het beleid essentieel; niet alleen om Veghel meer op de kaart te zetten en eenheid binnen het (toeristisch-)recreatieve werkveld te smeden, maar vooral ook om concrete zaken daadwerkelijk van de grond te krijgen.
Wat leeft er in Veghel? Wat is er überhaupt allemaal in Veghel? Hoe gaan we ervoor zorgen dat de gemeente Veghel een gemeente wordt waar mensen graag naartoe gaan? Veghel heeft zich ten eerste geprofileerd als voedingstad, maar ook op recreatief-toeristisch gebied is er veel te bieden. Hoe krijgen we dit beter op de kaart? Dit zijn vragen die we graag beantwoord willen hebben.

Momenteel zijn de volgende aanmeldingen van:
B&B Crescendo, de heer Albert Beuzel
B&B Hof van Eerde
Camping/Bistro ’t Goeie Leven, de heer Jelt van Veenendaal
Centrum Management
De Wit Asperges, mevrouw Sandra de Wit
Gemeente Veghel, mevrouw Angel Mendeszoon
IVN Veghel, de heer Wolter Brongers
Pixcompany, de heer Vincent van Liempt
Speelboerderij Tiswa, de heer Peter van de Crommert
VVV Noordoost-Brabant, mevrouw Birgit Tummers
Uitpunt Veghel, mevrouw Gertrude van den Elsen
ZLTO Veghel, de heer Ad van de Crommert

U kunt zich nog steeds aanmelden voor het Recreatief Collectief. Aarzel niet en meldt u aan via recreatiefcollectief@veghel.nl. Het Recreatief Collectief zal 4 maal per jaar bijeenkomen. De eerstvolgende bijeenkomst zal worden georganiseerd in juni 2012.

Recreatief Collectief is een initiatief van Gemeente Veghel.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen