16-03 > Informatiescherm in 't Span

Je kunt het niet missen. Als je ’t Span binnen komt, dan zie je het direct hangen. Het nieuwe scherm aan de muur tegenover de ingang. Het geeft een overzicht van de activiteiten van die dag en in welke zaal je hiervoor moet zijn. Ook algemene gegevens zoals de openingstijden, maar ook mogelijke begunstigers worden weergegeven door een multifunctionele indeling.

 mfc span scherm2  

Dit scherm is mogelijk gemaakt uit de gift van het Coöperatiefonds Rabobank van 2009. Het Multi Functioneel Centrum (MFC) heeft toen een toezegging gekregen voor een bijdrage uit dit fonds voor “technische installaties voor het MFC”. De commissie MFC heeft in samenwerking met het bestuur van ’t Span een opzet gemaakt van de wensen en hieruit is dit scherm naar voren gekomen.

   


Daarnaast was er ook nog budget voor een tweede beamer in
’t Span, die intussen ook al is geïnstalleerd in zaal 1.
De geluidsinstallatie van zaal 1 is eveneens aangepast en er is een paneel gemaakt, waarop een laptop met beeld en geluid en microfoon voor presentatie e.d. aangesloten kan worden.


Deze wensen zijn door Hans van Erp uitgewerkt, offertes aangevraagd en de apparatuur is aangeschaft. De installatie is voornamelijk ook door Hans uitgevoerd, waarmee we kosten konden besparen en we ook nog een nieuwe monitor voor het camera-systeem konden aanschaffen.

Wederom een mooi stukje werk van de commissie MFC, dat sinds 2007 bezig is met de verbetering van de leefbaarheid in Keldonk. ’t Span wordt steeds meer een Multi Functioneel Centrum, een ontmoetingsplek in ons dorp voor diverse activiteiten en sociale contact momenten.

Commissie MFC - 16 maart 2012



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen