15-06 > Koninklijk lintje voor Annie Verbakel en Vera van Loon

 

Annie Verbakel en Vera van Loon koninklijk onderscheiden
lintje annie vera02
Tijdens de receptie ter ere van 100 jaar Parochie van de Heilige Antonius van Padua, betrad burgemeester Ina Adema opeens het podium. Daar sprak zij de legendarische woorden “en daarom heeft het hare majesteit de koningin behaagt …” en spelde daarna de Koninklijke onderscheiding op bij Annie Verbakel en Vera van Loon.

Voorafgaand aan die woorden, had de burgemeester, die een familieweekend hiervoor had uitgesteld, Annie en Vera met hun echtgenoten het podium opgeroepen. Van beiden had ze een hele lijst aan vrijwilligerstaken die door deze twee vrijwilligers verricht werden en nog steeds worden. Op de lijst van Annie staan onder andere de vele taken binnen de parochie en ook voor de KVO. De lijst van Vera was al even imposant met al haar taken voor de parochie en de voetbalclub.

Al met al een zeer verdiende onderscheiding voor beide dames. Keldonk mag hopen dat zij nog jaren hun vrijwilligerswerk blijven verrichten voor de gemeenschap.

Annie en Vera; gefeliciteerd namens heel Keldonk


Artikelen in de pers:



Foto's

Berichten

Wat een verrassing!

Geplaatst door Familie Bastiaans-van Hout-van Zon op 16 Juni 2012 om 09:43

Annie en Vera, van harte gefeliciteerd met jullie Koninklijke onderscheiding. Wat een verrassing voor jullie beiden! Wouter had het mooi gespeeld, Annie in het complot betrokken bij het lintje voor Vera en Vera voor Annie. Zo wist hij zeker dat ze er beiden zouden zijn en waren ze beiden nog meer verrast! Geniet ervan dames, jullie verdienen het! Pieter en Wilma

Super !!!!

Geplaatst door Familie Van Wanrooij-van de Vossenberg op 16 Juni 2012 om 09:07

Eerst natuurlijk Annie en Vera van harte gefeliciteerd met jullie koningklijke onderscheiding,dubbel en dwars verdiend !!!! En dan de fietsers geweldig wat een prestatie hebben jullie neergezet petje af. En dan die feesttent wat ziet het er allemaal geweldig uit . Keldonk un durp um trots op te zen !!! Groetjes en tot ziens in de tent Johan en Truus van Wanrooy.

Proficiat!

Geplaatst door Anny van den Biggelaar op 15 Juni 2012 om 23:08

Annie en Vera van harte gefeliciteerd! En ook Martien en Ko. Een zeer verdiend lintje voor jullie (alle vier).

Koninklijk lintje voor Annie en Vera.

Geplaatst door Familie Tielemans op 15 Juni 2012 om 21:43

Annie en Vera gefeliciteerd met jullie Koninklijke onderscheiding. Dit hebben jullie echt verdiend voor al het vrijwilligers werk wat jullie in ons dorp verrichten.

Annie en Vera

Geplaatst door Fien Rooijakkers op 15 Juni 2012 om 21:23

Van harte gefeliciteerd. Voor het vele vrijwilligers werk wat jullie doen. Het is dik en dubbel verdiend. Piet en Fien

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen