01-07 > Keldonkse Jaarmarkt was weer gezellig

 

logo jigoros2009 kl  logo jaarmarkt1kl    

Keldonkse Jaarmarkt

zondag 1 juli 2012
10:00-16:00 uur
entree: € 1,50


Afgelopen zondag werd al weer voor de 32e keer de Keldonkse Jaarmarkt georganiseerd. Judoclub “De Jigoro’s” had wederom voor een gevarieerd aanbod in de ongeveer honderd kramen en de gebruikelijke veilig gezorgd. En dat terwijl Bende Bè de Bend voor de organisatie van de muzikale ondersteuning zorgde. Op hun podiumwagen speelde de hele dag verschillende blaaskapellen.

De markt werd druk bezocht en jong en oud kon onder een stralende zon genieten van vele nieuwe koopwaar, van de handel in tweede (of meer) hands spullen of van diverse leuke doe-dingen. Ook veel Keldonkse buurten waren weer van de partij om hun spullen te verkopen.


jaarmarkt2012 spekpotlindenkamp   Daaronder ook De Lindenkamp die met spekraden de mensen naar hun kraam lokten. Er zaten 686 stuks spekken in de vaas.
De winnende prijs van € 15,00 ging naar Fam. van Zutphen, Sluisweg 27 (684 st.).
Er werd 3x 688 st. geraden en wel door Geerard Roelofsen, Elke van Osch en Nettie Slits. Na loting kreeg Nettie de 2e prijs van € 7,50. Zij schonk deze echter meteen weer aan Keldonk 100 die haar daarvoor hartelijk dankt. Geerard en Elke krijgen nog een kleine attentie! De prijzen worden persoonlijk afgegeven.
De Lindenkamp dankt alle mensen die bij hen een gokje hebben gewaagd!


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen