13-08 > De scholen zijn weer begonnen

 

logo groot antoniusschool

De vakanties zitten er op en ook onze kinderen gaan weer naar school. Deze week is de nieuwe ouderinformatiegids verstrekt aan de kinderen op de Antoniusschool. Deze gids met belangrijke informatie over onze school, zoals onder andere contactgegevens, schooltijden en de jaarkalender, is ook terug te vinden op de nieuwspagina van de school.
In de rechter kolom 'algemene documenten' vindt u de nieuwe schoolgids, de nieuwe ouderinfogids en de vakantieplanning. Deze kunt u lezen en/of downloaden.
Kijk regelmatig op de site van de school voor meer nieuws.

De scholen zijn weer begonnen
Na de vakantie moet iedereen natuurlijk weer een beetje wennen aan het drukke verkeer. Kinderen zijn nog vol van de vakantie en het begin van een nieuw schooljaar. Veel kinderen lopen of fietsen een nieuwe route naar een nieuwe school. U moet waarschijnlijk ook weer wennen aan schoolgaande kinderen in het verkeer. Met de campagne 'De scholen zijn weer begonnen' wil Veilig Verkeer Nederland u hierop attent maken. Want hoe meer rekening we houden met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid!


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen