15-09 > Bijzonder evenement voor Mark's Memories

Enkele maanden geleden was er goed nieuws voor Mark's Memories: Michiel en Marijke Nooijen van Vair Varkenshuis organiseren op zondag 15 september a.s. een open dag op hun bedrijf met vele activiteiten. De opbrengst is bestemd voor Big Challenge, maar Michiel en Marijke willen ook graag een Keldonks initiatief steunen. Zij bieden aan de helft van de opbrengst te doneren aan Stichting Mark's Memories: wat een mooi en warm gebaar!

marks memories header

Biggenrace
Het belooft een hele gezellige dag te worden, die bol staat van de leuke en verrassende activiteiten, waar ook nog eens hele leuke prijzen te winnen zijn. De meest bijzondere activiteit is toch wel de biggenrace, waar vier toppers van biggen in diverse rondes met elkaar de strijd aangaan wie het eerste door het poortje gaat. Kun jij raden welke big gaat winnen? Dan kun je gave prijzen winnen: zo is er elke ronde een uitgebreid verspakket met vlees en zuivel en ook een testrit met een Tessla. Daarnaast kun je een luxe levensmiddelenpakket winnen, een workshop voor twee personen bij Vair Varkenshuis i.s.m. Slagerij v.d. Tillaart en voor de hoofdprijs loop je helemaal warm: een rit met de Dakar Racetruck van Peter v.d. Bosch, die afgelopen januari in de Dakarrally nog de tiende plek heeft behaald!

Kinderen
Behalve de biggenrace kun je ook je krachten meten bij het hooibaalgooien en ook de kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen snuitje schieten en ook is er een springkussen. De entree is gratis, net als de koffie en de thee.

Onze spreekstalmeesters deze dag zijn Jos Janssen, Jan v.d. Vossenberg en Rob v.d. Broek en laten we eerlijk zijn, dat is hen wel toevertrouwd. Kom ook een gokje wagen: dat is gezellig, hilarisch en bovendien steun je onze stichting op een hele leuke manier.

DUS....... WIJ ZIJN ERBIJ, JIJ OOK???

Graag tot zondag!

Werkgroep Stichting Mark's Memories


P.S.: Wil je meer weten over het bedrijf van Michiel en Marijke, kijk dan ook op www.vair.nl, of klik hier voor meer informatie over het hele Weekend van het Varken.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen