22-05 > 7th Sunday en zijn oudste bezoeker

Festival bezocht door burgemeester Adema én opa Johan

 johan cooelen 7th sunday2013
Hoogstwaarschijnlijk was Johan Coolen (90 jaar) uit Keldonk op zondag 19 mei 2013 de oudste bezoeker van het uitverkochte 7th Sunday. Hij liep daar tevreden glimlachend en gearmd met twee kleindochters Lieke en Esther over het zonnige festival terrein. Daarbij had hij natuurlijk veel bekijks. En zo links en rechts moest hij natuurlijk met allerlei mensen op de foto.
Zo kwam hij ook terecht in de studio van radiozender Slam Fm die opgesteld stond op het terrein. Luister hieronder het fragment wat op de radio te horen was.

 

 

Radiofragment opa Johan op SLAM!FM

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

 


persbericht 7th Sunday:

7th Sunday ‘de parel onder de Brabantse festivals’ schittert onder de zon
Alle 25.000 kaarten waren vooraf verkocht en de artiesten draaiden de sterren van de hemel. 7th Sunday was een daverend succes! Het onverwachte, maar zeer gewaardeerde optreden van de zon maakte de dag helemaal compleet. Boven de kunstzinnige Mainstage werd het festival afgesloten met een spetterend sluitstuk van vuurwerk. De uitbundige sfeer en onovertroffen line-up zorgden voor een festival voor in de boekjes. Organisator Par-T Events kijkt trots terug op een geslaagde dag. 

Hoogtepunt
Een hoogtepunt van de avond was de liveset van Madeon, hij ontsteeg letterlijk het podium met een paar meter. Daags voor het festival klonken er geruchten dat Fedde Le Grand zijn optreden zou afzeggen, omdat hij op sociale media aangaf optredens af te lasten wegens problemen met zijn gezondheid. Gelukkig was dit geen belemmering voor hem om 7th Sunday toch af te sluiten. Jordy Dazz produceerde de anthem van het 7th Sunday Festival ‘Jumpfold’, ook hij liet de Mainstage op zijn grondvesten trillen.

7thsunday2013 web  
Door de stralende zon, die de temperatuur deed stijgen tot 23 graden, kwam het feest vroeg op gang bij de buitenpodia. Hierom stond het al vroeg vol voor de Mainstage en bij het Slam!FM podium op de Mountain. Bij het knallende optreden van FeestDJRuud paste er niemand meer bij. Bij Boomshakalak Soundsystem werd er op Jamaicaanse wijze gechilld in de schaduw ter verkoeling. De crème de la crème van de Nederlandse hardstyle deejay’s verzamelden zich in de tent van Hard Nature, terwijl er techno klonk bij Reboot. Duizenden mensen genoten van allerlei stijlen muziek op de eerste echte zonnige dag van het voorjaar van 2013.


Barstreet
7th Sunday bouwde niet alleen verschillende podia en tenten, er verrijsde zelfs een hele straat. Deze ‘Barstreet’ zorgde voor een onvergetelijke block party. De Grolsch Barn was een oase van feest met live optredens van Dio, Cookies and Cream en Dearworld. In de kerk ging het ook LOS, en daar tussen kon gegeten en gedronken worden bij de verschillende eettentjes in de Barstreet. Op kleinere schaal kon gefeest worden bij Zienix Disco en in de Weekend Magnifiek ravebungalow brak spontaan een kussengevecht uit.

The Ballsroom
Met de smartphone-gebruiker heeft 7th Sunday alle rekening gehouden. Bij verschillende eetpleinen was gratis WiFi beschikbaar. In The Ballsroom was een echte, originele Heb-Jij-Ook-Zoveel-Plezier-Met-Je-Smartphone party. Verstokte telefoonstaarders werden beloond; zij mochten hun telefoon opladen in een speciale booth op het podium, waar je enkel in kwam met één streepje batterij. Voor extra feest tijdens het opladen van de telefoon waren onder andere The Darkraver, Trafassi en Vader Abraham uit de kast getrokken, allemaal op het podium van The Ballsroom.

Houd 7th Sunday’s Facebook en Twitter in de gaten voor de aftermovie en partyfoto’s. Een filmpje van de uitzinnige menigte tijdens de set van Jordy Dazz is hier te zien.
Het volgende evenement van Par-T Events in Nederland is Festyland op 11,12 en 13 oktober te Volkel.

www.7thsunday.nl | www.par-t.nl


 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen