24-05 > Wij maken ons 'hart' voor Mark's Memories

marks memoriesOp een speciale locatie is vanmiddag 24 mei 2013 de website Mark's Memomories gelanceerd door Hetty van Sonsbeek. 
Een website in het leven geroepen door Stichting Mark's Memories, met als doel om over precies één jaar een fietstocht te gaan fietsen met zoveel mogelijk deelnemers en om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: onderzoek naar plotselinge hartdood door prof. Dr. A. Wilde van het AMC.

Het openingswoord werd gedaan door Jos van Zutphen. "Exact 17 maanden na het plotselinge overlijden van Mark van Sonsbeek..." en "...vandaag op de trouwdag van Mark en Hetty..." en "...over precies één jaar de fietstocht..." waren o.a. redenen om de website vandaag te lanceren. Na Jos gaf Dr. Jan van Asseldonk (cardioloog) kort en bondig, maar heel duidelijk uitleg over enkele oorzaken van een hartstilstand. Wat er tegenwoordig gedaan kan worden aan behandeling. Dat er onderzoek gedaan wordt naar de oorzaken en welke risicofactoren al bekend zijn. Na deze heldere en korte uitleg zorgde Hetty door één klik op de knop dat de website online werd gezet. Een mooi en emotioneel moment voor vele aanwezigen!

Over de website willen we hier nu niet meer over vermelden, maar klik vooral door naar www.marksmemories.nl en lees over Mark, over de Stichting, het Doel, de Uitdaging, de Deelnemers, de Sponsoring, Nieuws en hoe je in Contact kunt komen met de Stichting.

marks memories header

Stichting Mark's Memories


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen