15-05 > 7th Sunday pakt uit met uitgebreide line-up

Grote namen en sfeervolle podia op hét grootste allround dancefestival van Brabant

Vorig jaar sprak al boekdelen, dit jaar gaat 7th Sunday voor een nog heter Pinksterweekend zorgen. Dat blijkt wel uit de line-up die het Brabantse dancefestival nu bekend maakt plus een hoop sfeerverhogende festiviteiten op het terrein. Van een mega Mainstage naar een verassend live podium, er staat wat te wachten, zondag 19 mei op festivalterrein De Roost in Keldonk

7thsunday2013 web

Eerder werd er al gesproken van ‘de parel onder de Brabantse festivals’. Niets van gelogen, 7th Sunday beleefde vorig jaar een smorend hete editie met talloze uitzinnige muzikale momenten. Kortom, de lat ligt hoog, het programma dat er voor de twaalf podia (!) van deze 2013-editie klaar staat onderstreept die ambitie.

Zo zijn headliners als Fedde le Grand, Laidback
Luke, Madeon, Joris Voorn, Noisecontrollers
en Housequake op deze editie van de partij, maar staan er ook optredens gepland van ondermeer The Magician (bekend van zijn Lykke Li hit-remix I Follow Rivers), Erol Alkan, Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann, D-Block & S-Te-Fan en Frontliner. Ja, 7th Sunday gaat los!


Iedereen die er vorig jaar bij was weet dat het op 7th Sunday niet alleen draait om de muziek. Op het hele terrein heerst een unieke partyvibe, met dank aan de meest gevarieerde podia. Dit jaar staat er bijvoorbeeld een Mainstage van 30 meter hoog en 70 meter breed, een waanzinnige blik op het paradijs dat dit festival naar het publiek wilt overbrengen.

Wat dat betreft kom je op het hele festivalterrein de meest bijzondere acts tegen. Veel interactie met het publiek, een avontuurlijke beleving voor de zogenaamde ‘festival ontdekkingsreiziger’.

Naast  The Mountain waar op unieke wijze een feestje werd gebouwd, verschijnt er dit jaar nog een eigenzinnige area op 7th Sunday. Een compleet dorp zal verrijzen, inclusief een enorme rode Amerikaanse schuur en kerk, waar allerlei live acts als Dio, Dearworld en The Hot Studs zullen optreden.

Tickets
Kaartverkoop voor 7th Sunday is begonnen en gaat sneller dan ooit. Bezoekers worden dus aangeraden tijdig hun tickets te halen, vorig jaar was het festival met 25.000 bezoekers namelijk stijf uitverkocht!

Tickets kosten € 43,50 (ex fee) per stuk en zijn verkrijgbaar via de website www.7thsunday.nl.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen