25-03 > Ontspannen In het Wijland

inhetwijland marleen1
Het deed wellicht al een tijdje de ronde. En misschien heb je de tipi tenten al zien staan? Mobiele kampeerplek In het Wijland van ex-Keldonkse Marleen van den Elsen is in 2013 van april tot november te gast bij Harrie en Mieke van den Bergh aan de Meerbosweg in Erp. Niet alleen voor logees van ver hoor. Jullie hebben toch ook ontspanning nodig?

Wij lokken jullie eens per maand graag naar buiten. Om dat mooie stukje Erp, praktisch ín bos- en natuurgebied ’t Hurkske, eens op een andere manier te bekijken. Beluisteren eigenlijk want deze eerste editie, op zondag 14 april, geeft Lichte Dichter acte de présence!
Met zijn vijfkoppige band brengt 'Lichte Dichter' en ex-Erpenaar Jesse van den Elsen poetische nederpop van eigen hand. Romantisch, melodieus en overwegend akoestisch, waarbij thema's als vrijheid, individualisme en vluchten uit de werkelijkheid voorbij komen. 
Nodig elkaar uit of geef het iemand cadeau! Trek je wandelschoenen aan en doe een rondje Erps bos. Om daarna neer te strijken op een kleedje of boomstronk In het Wijland en samen te genieten van een intiem luisterconcert in de natuur.
Houden je kinders niet van stil zitten? Wij sturen ze het bos in, waar ze onder begeleiding deelnemen aan een leuke activiteit. Genieten geblazen dus, voor jong en oud.

Als jullie het vast in je agenda noteren, bedenken wij welk suupke ‘tante Marijke’ die dag maakt en wat voor taarten Marloes bakt. Wij houden van knus dus is het aantal plaatsen niet oneindig. Reserveer daarom snel een plekje.

Terras geopend: 13:00 – 17:00 uur
Aanvang Lichte Dichter & bosactiviteit: 14:30 uur
Entree: € 7,50 p.p. Te reserveren via info@inhetwijland.nl of aan de ‘deur’ (mits plek)
Bosactiviteit: € 1,50 p.p.
Locatie: Meerbosweg 25 in Erp (vanaf daar is het nog 150m)
Bij slecht weer vindt het luisterconcert plaats in een tipi tent
Meer info: www.inhetwijland.nl en www.lichtedichter.nl
Vind ons leuk op Facebook (www.facebook.com/inhetwijland) en blijf zo op de hoogte van het volgende culturele terras!


inhetwijland marleen2 Organiseer een familiedag, heidag of workshop In het Wijland!
Onze interesse en werkervaring in de culturele-, en evenementensector maakt dat we naast kamperen, eten en ontspannen nog veel meer mogelijkheden zien In het Wijland.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een;
- bijzondere familiedag?
- fijne vrijgezellendag?
- avontuurlijk kinderfeest?
- origineel personeelsfeest of bedrijfsuitje?
- geschikte locatie voor workshop, vergadering of heidag?


Hartstikke leuk om dit In het Wijland te organiseren!
Kijk maar eens op onze site om te zien wat de mogelijkheden zijn. Laat daarna maar horen wat je wens is dan laten wij er graag onze ideeën op los.

Graag tot ziens In het Wijland!
Marleen van den Elsen


 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen