12-03 > Jo Relou wint Vrouw Actief Prijs

vrouwactiefprijs jo relou

Afgelopen vrijdagavond 8 maart 2013 heeft Jo Relou - Kuijpers de Vrouw Actief Prijs gekregen tijdens de viering van Internationale Vrouwendag Veghel.


De prijs ging naar Jo omdat zij veel doet voor de samenleving en Keldonk in het bijzonder. Ferda Angay, voorzitter van Stichting Internationale Vrouwendag, noemde Jo een sociaal en betrokken iemand die heel veel vrijwilligerswerk doet.
Zo is Jo onder andere actief bij de KBO als voorzitter, al jaren collectant voor de Hartstichting en ze organiseert zeven keer per jaar collectes voor de kerk. Ze werd omschreven als een echte duizendpoot en een heel dappere vrouw.
Ongeveer zeventig vrouwen kwamen in de Blauwe Kei bijeen tijdens de viering van Vrouwendag. Naast de uitreiking van de prijs was er ook de voorstelling Voetsporen van MarieChristien.

Namens heel Keldonk: Jo, gefeliciteerd en bedankt!

Berichten

Altijd bereid om te helpen !

Geplaatst door Hans Rijkers op 12 Maart 2013 om 12:22

Beste Jo, leuk om te horen dat je inzet is beloond met de Vrouw Actief Prijs. Proficiat met deze onderscheiding en geniet er van, en blijf vooral actief, voor een ander, maar ook voor jezelf, zodat je kan genieten van hetgeen de onderscheiding in het kort heeft samengevat, een herinnering aan de mooie dingen in het leven.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen