17-09 > Goed nieuws van het webteam

Zoals de meesten van jullie weten bestaat het webteam van Keldonk.nl uit Mike van den Biggelaar, Meijke de Greeff en Wilma van Hout. En over de beide dames hebben we goed nieuws te melden. Begin augustus schrok iedereen van het onverwachte bericht dat Wilma van Hout opgenomen was in het ziekenhuis i.v.m. hartproblemen. Inmiddels is Wilma alweer ruim drie weken thuis uit het ziekenhuis en vertelt ze zelf haar verhaal.
En Meijke is bevallen van een 'prinsesje'! Dus Mike heeft het nu met Keldonk.nl
best druk in z'n eentje!

Meijke de Greeff
Vrijdag 13 september '13 is Meijke bevallen van hun derde dochter of zoals ze zelf zegt: ons prinsesje Hanna. Het was een snelle bevalling, maar moeder en dochter(s) en vader Marc natuurlijk, maken het goed. Marc, Meijke, Lauke en Felle, namens het webteam van harte gefeliciteerd met jullie prinsesje Hanna!! Veel geluk samen!!

hanna de greeff  2 hanna de greeff  1
Lauke poseert trots met zusje Hanna!! Felle is nu niet meer de kleinste/jongste.

 


Wilma van Hout aan het woord:
"Zondag 4 augustus werd Pieter 's morgens vroeg wakker en kreeg toen de schrik van zijn leven toen ik niet reageerde. Zelf weet ik niets meer van de twee weken voor het gebeuren en de eerste twee weken in het ziekenhuis. Dus wat ik nu vertel hebben Pieter, Linda, Sindy en die dichtbij mij staan, heel intens beleefd en meegemaakt. In ieder geval veel bewuster dan ik.

Pieter heeft die zondagmorgen in paniek Sindy wakker gemaakt en 112 gebeld. Samen hebben ze mij de eerste hulp geboden aan de hand van de aanwijzingen van de hulpverleners van 112. Vrij snel was de politie aanwezig en die namen het over van Pieter en Sindy. Ook de ambulance volgde snel daarna. Ik ben gereanimeerd en de AED is één gebruikt, toen was mijn hartslag en ademhaling weer terug. Ik heb geen hartstilstand gehad, maar zoals ze in het ziekenhuis zeggen: een hartritmestoornis met een reanimatie.
In het ziekenhuis hebben ze mijn lichaamstemperatuur gekoeld naar 33 graden, omdat het lichaam dan minder hard hoeft te werken. Een dag later hebben ze de temperatuur langzaam weer teruggebracht naar 37 graden. Ik heb nog tot vrijdag in coma gelegen en toen begon ik langzaam te reageren door met m'n ogen te knipperen en te knijpen met de handen. Sindsdien ging het eigenlijk elke dag beter met me. Op woensdag 21 augustus heb ik een ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator) gekregen en op zondag 25 augustus mocht ik gelukkig alweer naar huis.
NB: Een ICD is een inwendige defibrillator voor mensen met een gevaarlijke, onvoorspelbare hartritmestoornis. De ICD herstelt het normale hartritme, geeft indien nodig een schok en zorgt er op deze manier voor dat je niet aan een hartstilstand overlijdt. 

koorbusiness concert 13 09

Inmiddels ben ik dus alweer ruim drie weken thuis en gaat het steeds beter. Ik doe mee aan het hartrevalitatie-programma, wat inhoudt dat ik twee  keer in de week fysiotherapie heb en één keer in de week logopedie, en natuurlijk veel thuis oefenen.

Afgelopen donderdag 12 en vrijdag 13 september waren er twee jubileumconcerten van KOORbusiness (het bedrijfskoor van het provinciehuis waar ik ook in zing). Ik kon helaas niet meezingen, maar ik heb wel op de eerste rij in de zaal genoten van twee top-avonden met prachtige shows en veel muzikaliteit. Het was al super dat ik erbij kon zijn!

Vrijdag 13 september:
Pieter en ik genietend van KOORbusiness.

Ik heb nog een lange weg te gaan naar m'n totaal herstel, maar met geduld en hulp van Pieter, Linda, Sindy, mijn ouders, mijn TrubbelTrut-vriendinneke Gonny en degene die dicht bij mij staan, kom ik er wel. Ik heb alle tijd (gekregen).
Bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, bloemen, het is hartverwarmend als je zoiets meemaakt!!

Mark's Memories
Omdat ze bij mij geen oorzaak hebben kunnen vinden, ben ik aangemeld voor het erfelijkheidsonderzoek waar Stichting Mark's Memories zich 'hart' voor maakt. Volgend jaar mei fiets ik mee.. tenminste.. daar ga ik voor. Jij ook? Als je niet mee kunt fietsen sponsor dan! Alle kleine beetjes helpen!! Doen!!!"


Berichten

Proficiat en Sterkte Dames

Geplaatst door W. van Boggelen op 19 September 2013 om 23:40

Hallo Meijke, hallo Wilma Meijke, proficiat met de geboorte van Hanna Wilma, wat heb jij ons laten schrikken. Maar gelukkig is er ook snel herstel ingetreden. Ga beide eerst even goed aansterken en dan "zien" we jullie over een paar weken weer terug (in actie) in het webteam. Laat Mike maar even zweten, dat maken jullie later wel goed. Gr. Wouter

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen