30-09 > Juffendag en kledinginzameling Antoniusschool

logo groot antoniusschool

Speciale Juffendag
Op dinsdag 1 oktober organiseren wij onze jaarlijkse juffendag op school. Dit is de dag waarop we samen de verjaardagen van de juffen vieren voor de kinderen. En deze staat dit jaar in het teken van ‘Ot en Sien’. Wij hebben voor dit thema gekozen omdat het op 1 oktober 2013 precies 100 jaar geleden is dat voor de eerste keer de schoolbel in Keldonk klonk.

De kinderen hebben die dag continuerooster en gaan naar school van 8.30 tot 14.00 uur.  Ze kunnen zich vermaken binnen 3 workshops (in de stijl van Ot en Sien). We hebben film, spelletjes en handwerken.

Kledinginzameling
Verder hebben we natuurlijk op 2 oktober onze terugkerende kledinginzamelingsactie. Deze keer gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, te weten KWF. Klik hier voor meer informatie.

Sint
Samen met SKB hebben we contact gehad met sinterklaas. Hij heeft toegezegd dat hij op dinsdag 3 december vanaf 13.30 uur naar onze school komt. Dit wijkt dus af van de eerder gecommuniceerde datum van 5 december. De juiste datum staat ook al in de agenda van keldonk.nl

Nieuwspagina
Blijf op de hoogte van wat er allemaal site van de Antoniusschool. Op de nieuwspagina staat van alles wat u en uw kind moet weten. Kijk daar regelmatig op!


 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen