13-06 > Zonnige Keldonk Kermis, met leuk filmpje

Zonnige en gezellige kermis.

Het waren vier zonnige kermisdagen. Aan het weer heeft het dus niet gelegen. Hoewel het op zaterdag het misschien wel te zonnig was. Net als op vrijdag, was het op zaterdag niet erg druk op de kermis. En helaas ook niet in De Oude School. Ondanks dat veel Keldonkse mensen het lieten afweten, was het er wel gezellig.

Op zondag en maandag maakte wel veel mensen de gang naar de kermis. Traditioneel komen dan ook veel ex-keldonkenaren met hun kinderen even terug om met familie even over de kermis te wandelen en een ouderwetse kaneelstok, nougat of lekbal te kopen.

Bekijk ook eens onderstaand filmpje om te zien dat de kermis niet alleen voor de allerkleinsten heel leuk kan zijn.

 

Leuk filmpje over de kermis

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

 


aankondiging 03-06 >

Zweven op Keldonk Kermis.


Vanaf vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni 2013 strijkt de jaarlijkse kermis weer neer op ’t Plein in Keldonk. Maandag 3 juni heeft Gemeente Veghel bekend gemaakt dat het de firma Duursma niet is gelukt om een autoscooter op Keldonk kermis te krijgen. Wel komt er een zweefmolen.
Verder komt er een rups, grijpkranen, pusher en voor de kleinsten een draaimolen en babyflug. Kijk hieronder bij de foto's maar eens naar de plattegrond
. Op maandag zal om 19.00 uur clown Desalles nog even langskomen om de kinderen te vermaken en nog wat vrijkaartjes uit te delen.

De ritprijzen zijn contractueel vastgesteld op € 1,00 voor kinderattracties en € 2,00 voor vermaakzaken zoals de zweefmolen en de rups. Voor de kermisliefhebbers zijn er weer kortingsbonnen verkrijgbaar via de site www.kermiskorting.nl.

 kermiskeldonk1  1 De openingstijden van de kermis zijn:

vrijdag: 19.00 – 24.00 uur
zaterdag en zondag: 13.00 – 24.00 uur
maandag: 15.00 – 22.00 uur
 


Met de kermis is er van alles te beleven in De Oude School. Op vrijdag laten DJ Bolletelli & MC Anti-Klots het dak er weer af knallen en op zaterdag is er livemuziek van Bulldog LT (met Jeroen Rijkers in de gelederen).



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen