13-12 > Lovende recenties Musical Marquant Piquant

Mooie woorden van Theo van Eeuwijk over de musical Marquant Piquant. Theo heeft de filmpjes gemaakt voor het programma Coulisse van SkyLine in de aanloop naar de voorstellingen.
Theo na de voorstelling: "MARQUANT PIQUANT, een musical die met hoofdletters geschreven mag worden. Wat een mooie voorstelling heb ik gisteravond mogen bewonderen in Markant Uden. Een compleet nieuw geschreven musical, weliswaar uitgevoerd door een "amateur" gezelschap, met allemaal lokale talenten, maar met een ongekende professionele allure neergezet. Prachtige muziek, mooie solo's, een schitterend live orkest op de bühne waarvan sommige musici ook een rol in de musical vertolkte. Prachtige stemmen met name van 'de makelaar' (Roan Raymakers) en niet te vergeten van Francoise (Sandy Rombout), .....en het verrassende mooie spel van Pernello. Het was geweldig en ik kan deze musical aan jong en oud van harte aanbevelen. We hebben er ongekend van genoten. En om maar in de taal te spreken waar de musical zich afspeelt, "CHAPEAU"! Met dank aan Peter van Aar, Sandy Rombout, John Van Gaal, Jean-Louis de Bont, Marie-José Stravens, Marcel Driessen en de gehele cast!"

Klik hier voor het mooie filmpje wat Theo maakte over Marquant Piquant.

Keldonkse inbreng
Dit is één van de vele lovende recenties over de musical met een grote Keldonkse inbreng.
Met een hoofdrol voor Sandy Rombout en met Gonny van der Steen, Wilma van Hout en Hanny Bouwe in het koor. Tevens fungeren de laatste drie als gastvrouwen bij binnenkomst van het publiek van Marquant Piquant.

Nog kaarten verkrijgbaar
Komt dat zien! 12-13-17-18-19-20-21-22 december zijn de voorstellingen. Reserveren kan nog steeds via www.markantuden.nl. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Volg Marquant Piquant ook op Facebook en lees de laatste nieuwtjes en bekijk de foto’s.
Bekijk de YouTube-filmpjes van Coulisse van SkyLineVeghelUden
Klik hier voor aflevering 4 van Coulisse (SkyLineVeghelUden), waarin o.a. Sandy zich voorstelt!
Achter de schermen van Marquant Piquant > Het artistieke team

Mis dit niet! Dit wordt hét gesprek van de dag!


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen