17-01 > Start onderhoud aan wegen Keldonk

Onderhoudswerkzaamheden asfalt aan Sluisweg en Roost

Werkzaamheden starten 17 januari aan de Sluisweg

Van maandag 17-01-2022 07:00 uur tot en met woensdag 19-01-2022 19:00 uur is de Sluisweg in Keldonk in zijn geheel afgesloten tussen de Kampweg en de Trentweg.  Op de website waar ook gemeente Meierijstad haar wegwerkzaamheden aangeeft, staat ook de mogelijke omleiding aangegeven.

Buurtbus

Volgens de buurtbusvereniging kan tijdens deze afsluiting de Kampweg én de Trentweg niet worden aangedaan en is voor de buurtbus een omleiding van toepassing. Komende vanuit Boerdonk (Boerdonksedijk) rijdt de buurtbus via De Laren naar De Roost in Keldonk en hervat hier de bestaande dienstregeling v.v.


bericht 17-12-2021:

Werk aan Sluisweg uitgesteld tot begin 2022

Aannemer van Kessel is op meerdere plaatsen in Meierijstad bezig met onderhoudswerkzaamheden aan wegen. Op sommige plaatsen vallen deze werkzaamheden dusdanig tegen dat de gemeente op 17-12-2021 in samenspraak met de aannemer heeft besloten het wegvak van de Sluisweg te laten vervallen van de planning in week 51.
De werkzaamheden aan de Sluisweg zullen nu in dezelfde periode als de Roost worden uitgevoerd. Zie onderstaand eerder bericht zal dat ongeveer in week 6 van 2022 zijn.


bericht 06-12-2021:
Vanuit de gemeente is opdracht gegeven om onderhoud te gaan plegen aan enkele wegen rondom Keldonk. Daarbij worden onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd aan de Sluisweg en de Roost.

De aanstaande asfalt onderhoudswerkzaamheden rondom Keldonk betreffen de Sluisweg waar in week 51 reparatiebakken worden gemaakt. Daarna wordt in week 16/17 2022 (ongeveer) een oppervlaktebehandeling aangebracht zal gaan worden.

Ook betreft het de Roost/Rijbeemd/Keldonkseweg waar in week 6 2022 reparatiebakken worden gemaakt, waarna in week 16/17 2022 (ongeveer) een EAB (Emulsieasfaltbeton) aangebracht zal gaan worden. Visueel krijgt dit wegvak dan aan de buitenzijdes een rode strook voor fietsers.

Klik hier voor de bestekstekening (pdf) van de werkzaamheden aan beide wegvakken. 

Wegafsluiting

Tijdens de werkzaamheden wordt in principe het betreffende wegvak afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Aanwonende krijgen van de uitvoerende partij nog een bewonersbrief waarin beschreven staat hoe en wanneer zij bij hun huis kunnen komen.
Hulpdiensten kunnen uiteraard tijdens de werkzaamheden het afgesloten wegvak wel inrijden.


Foto's