23-01 > Keldonk.nl wordt vernieuwd

Nieuwe website voor Keldonk.nl in de maak

Op dit moment wordt er hard gewerkt om een nieuwe website voor Keldonk.nl te bouwen en in te richten. Na afgelopen 10 jaar gebruik te hebben mogen maken van de faciliteiten van Stichting Bewonersplein, gaan we binnenkort over op een nieuwe eigentijdse website.


Naam, contact en beheer blijft

Uiteraard blijft de naam zoals hij was: www.Keldonk.nl. Ook het correspondentieadres blijft info@keldonk.nl. En het beheer blijft onder de vlag van de dorpsraad. Tot zover wijzigt er dus niets.

Gebruiksvriendelijker uiterlijk

Het belangrijkste van de nieuwe website is de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerders als voor de bezoekers. Ook is de nieuwe Keldonk.nl beter te lezen op mobiele telefoons, tablets ed.

Overgang per 31-01-2022

De overgang zal rond eind januari tot stand moeten komen en we proberen die zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanaf 31 januari 2022 wordt de huidige website 'bevroren', wat inhoudt dat wij hem dan niet meer kunnen beheren. We hopen de nieuwe website dan online te hebben en daar de eerste informatie weer op te hebben staan. Lukt dat niet, dan zal er tijdelijk een "under construction" pagina zichtbaar komen. Blijf ondertussen wel uw nieuws, activiteiten en verslagen mailen naar info@keldonk.nl.

Beheerders

Mike van den Biggelaar is samen met nieuwe beheerster Sylvana vd Crommenacker de overgang aan het regelen. In de nieuwe website moet het straks ook weer mogelijk zijn dat decentraalbeheerders hun eigen pagina's van de stichtingen en verenigingen kunnen beheren. Zo houden we met z'n allen de website actueel en interessant. Wil jij ook een deel mee beheren? Dat kan! Neem dan even contact op via info@keldonk.nl. Daar kunt u ook terecht met uw tips en vragen over de nieuwe website.