30-01 > Veel geld voor Keldonkse verenigingen

Ruim € 4.000 voor Keldonkse verenigingen
Resultaat Rabobank Clubkas Campagne bekendgemaakt
 
Donderdagavond 29 januari 2015 werd in De Blauwe Kei in Veghel tijdens een de Grote Finale Avond het resultaat van de in november gehouden Rabobank Clubkas Campagne bekendgemaakt. Leden van Rabobank Uden Veghel konden tijdens de actieperiode hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

In Keldonk sloegen zes verenigingen de handen ineen en verzorgden gezamenlijk een promotiecampagne om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Met een speciale flyer, posters en een heus stembiljet werden de actie en de Keldonkse verenigingen onder de aandacht gebracht.

banner rabobank
De flyer om samen stemmen werven voor Rabobank Clubkas Campagne.

Ruim € 4.000,00 !
De samenwerkende verenigingen zijn zeer blij dat aan hun oproep massaal gehoor is gegeven. In totaal stort Rabobank Uden Veghel een bedrag van ruim € 4.000 in de clubkas van de Keldonkse verenigingen. Hieronder ziet u de verdeling over de deelnemende verenigingen *.

  • Stichting korenmolen De Hoop Keldonk kreeg 241 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 829,04
  • Buurtbusvereniging Keldonk kreeg 228 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 784,32
  • Stichting Keldonks Belang kreeg 221 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 760,24
  • Stichting Jong Nederland kreeg 200 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 688,00
  • C.V. De Paplippels kreeg 170 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 584,80
  • Sint Brigitta, KVO Keldonk kreeg 142 stemmen hetgeen een bedrag oplevert van € 488,48


Bedankt!

De samenwerkende Keldonkse verenigingen willen graag iedereen bedanken die met zijn of haar stem heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Met de bijdrage van de Rabobank Uden Veghel voor de clubkas kunnen de verenigingen weer extra leuke dingen doen voor hun leden en voor ons dorp. Nogmaals hartelijk dank!

Graag danken de verenigingen ook Rabobank Uden Veghel voor het organiseren van de Rabobank Clubkas Campagne en de financiële ondersteuning die daar voor de verenigingen uit voortvloeit.

Wilt u volgend jaar ook mee stemmen?
In totaal deden in de regio Uden Veghel 171 verenigingen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zij mochten een bedrag van € 110.000 verdelen. Klik hier voor een totaal overzicht.
Mensen die klant zijn bij Rabobank Uden Veghel kunnen het gratis lidmaatschap aanvragen via de site van de bank. Voor meer informatie klikt u hier. Telefonisch het lidmaatschap aanvragen kan ook door contact op te nemen met het KlantContactCentrum. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: (0413) 219 219. U kunt natuurlijk ook één van de kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plekke voor u geregeld.


* = De K.B.O. nam ook deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zij had voor een andere communicatievorm gekozen.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen