15-12 > De Nieuwe Vincent 2015

Bram Vink heeft meegedaan met de Nieuwe Vincent 2015.

De Nieuwe Vincent 2015 is een teken/schilderwedstrijd, het is een gezamenlijk initiatief van de Vincents Tekenlokaal en Kunstpodium T en biedt een podium aan iedereen tussen de 9-15 jaar die zich graag verder willen scholen en ontwikkelen in het tekenen en schilderen in het kader van het Van Gogh jaar 2015 ( 125 jaar).

Deze organisatie heeft een prachtig programma voor jonge kunstenaars en zijn in september gestart met 200 kinderen. De vakjury heeft 32 aanstromende talenten uitgekozen om het project De Nieuwe Vincent 2015 te volgen, waaronder ook ikzelf.

We hebben in 7 zaterdagen kennis mogen maken met diverse kunstenaars en technieken bij o.a. De kunstacademie in Breda/Vincent tekenlokaal in Tilburg en zijn naar verschillende musea ’s geweest. Ook had iedereen zijn eigen meester, en konden werken aan een eigen portfolio, en een eindwerkstuk. Zo hebben we ons laten inspireren om daarna zelf aan de slag te gaan met ons eigen meesterwerk.

Expositie + stemmen
Deze meesterwerken zijn tot en met 3 januari 2016 te zien in het Noord-Brabants Museum, Verwersstraat 41 in ’s-Hertogenbosch.
Ik zou het leuk vinden als jullie naar mijn schilderij gaan kijken, en vergeet dan niet op mij te stemmen! Het kunstwerk met de meeste stemmen wint namelijk de publieksprijs.

Ook is de Nieuwe Vincent actief op in de media en social media.
Iedere donderdagavond 5 weken lang wordt er op Omroep Brabant in het programma “Onder Ons” aandacht besteed aan de Nieuwe Vincent.
Uitzending gemist of wilt u een aflevering terug kijken www.omroepbrabant.nl/uitzendinggemist
Instagram:@denieuwevincent2015 // #denieuwevincent
Facebook: www.facebook.com/denieuwevincent

Bram Vink



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen