26-04 > Keldonk dicht ondanks versoepelingen

School en brug dicht, Koningsdag afgelast

Woensdag 28 april 2021 worden in Nederland de corona-maatregelen versoepeld door de Rijksoverheid. Lokaal is daar weinig van te merken in Keldonk. Door een flink aantal positief geteste personen in twee klaslokalen (4 groepen), heeft de Antoniusschool in overleg met de GGD en bestuurder van Skipov besloten de school deze week dicht te houden. Woensdag krijgen de kinderen huiswerkpakketjes aangeboden voor thuisonderwijs voor deze week.

.

.

Koningsdag, voetbal en JN

Mede daardoor heeft voetbalclub RKVV Keldonk aangegeven tot nader bericht alle trainingen voor de jeugdelftallen af te gelasten. Eerder heeft Stichting Keldonks Belang al besloten om de spelletjes voor de kinderen op Koningsdag te annuleren. Ook Jong Nederland heeft zijn clubavonden voor deze week afgelast, waarna ze 2 weken meivakantie hebben.

Brug dicht

Enig voordeel bij deze omstandigheden: de kinderen van de westkant van het kanaal hoeven komende dagen niet via de omleiding over Veghel naar school en terug. De afsluiting van de brug over de Zuid-Willemsvaart valt nu dus precies samen met het dicht zijn van de Antoniusschool.