28-09 > Zwets & Kletsavond 29 oktober 2011

logo zwets klets kl
Zwets- & Kletsavond 29 oktober


Een niet al te mooie zomer en het weer was niet stabiel. Nu de dagen korter worden en de avonden langer, wordt het tijd voor vertier en gezelligheid binnens huis. Daarom starten wij dit jaar vroeger dan anders met de Zwets- & Kletsavond.

Deze avond, die in het teken staat van vooral een flinke dosis humor, is voor iedereen toegankelijk. Voor deze humor zorgen 5 tonpraters; mensen die al menige prijzen, narrenkappen, kampioenschappen en dergelijke hebben gewonnen. Verder is er een veelbesproken cabaretgroep, die deze avond spectaculair zal afsluiten en een sfeer achter laat die tot de late uurtjes zal door werken.

Voor de muzikale omlijsting van deze avond zorgt blaaskapel Bende-Bè-de-Band uit Keldonk.

Kortom: het wordt een avond die u zeker niet mag missen. Want je bent toch nooit te oud om te lachen! Voor deze avond is er slechts een beperkt aantal zitplaatsen, dus wacht niet te lang.

Tot ziens op zaterdag 29 oktober 2011 in De Oude School.
Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 11,50

De kaartverkoop is bij Bakkerij V.d. Rakt en café “De Oude School” in Keldonk.

Eenmaal verkochte kaarten worden niet meer door ons teruggenomen. Wel zijn wij bereid om een lijst op te stellen met aanvraag en/of teruggave, indien de kaarten op de verkooppunten zijn uitverkocht.