We gaan er even tussenuit en ook weer niet

De vakantie breekt weer aan en we gaan er even tussenuit met zijn allen. Even genieten van de vrije tijd en doen waar je zin in hebt.

De werkgroep Zorg en Welzijn Keldonk heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Zo realiseerde we de verspillingskastjes, Heel Keldonk kookt, Oppascursus, Mom’s night out en fit met Britt. Ook is op 1 juni is de vervoersdienst Keldonk van start gegaan, op 2 juni werd het eerste ritje al geboekt. Tijdens de vakantieperiode zijn veel mensen van huis. Voor de achterblijvers kan dit tot gevolg hebben dat ze minder bezoek krijgen en nergens naar toe kunnen.

Daarom zijn we als werkgroep super trots dat het Trefpunt Keldonk en Eetpunt Keldonk tijdens de vakantie gewoon geopend is. ’t Trefpunt Keldonk is altijd op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur met aansluitend het Eetpunt. Dus mocht u er even tussenuit willen, bent u van harte welkom op één van deze activiteiten. Gewoon gezellig even bij buurten, knutselen, kaarten of biljarten. Woont u in Keldonk en bent u 55 jaar of ouder en wilt u een keer gezellig mee-eten? Meldt u dan graag 1 week van tevoren aan door contact op te nemen met Jorita van Boggelen via eetpuntkeldonk@outlook.com of 06-10440370. De kosten bedragen € 11,50 persoon voor een 3 gangen diner.

Ook de vervoersdienst is gewoon bereikbaar op 06 82 09 23 86.

Al deze activiteiten kunnen wij als werkgroep niet alleen. We prijzen ons gelukkig dat we voor alle activiteiten weer vrijwilligers hebben gevonden die een steentje willen bijdragen. Ben je na het lezen van dit artikel ook enthousiast zijn geworden en wil je ook een steentje bijdragen aan de leefbaarheid van ons dorp kun je altijd contact opnemen met één van de leden van de werkgroep.

We wensen iedereen een fijne vakantie toe, en mocht het nodig zijn kunt u altijd contact opnemen met Hans 06 573 175 53 of een van onze andere commissie leden zoals Anke, Corrie, Petra en Carla. Aandacht en zorg kan ook in de vakantie nodig zijn.