Stichting AttrActief Keldonk organiseert Oktoberfest

Stichting AttrActief Keldonk komt met een leuk nieuw evenement: Oktoberfest Keldonk. Op zaterdag 21 oktober 2023 wordt het vanaf 20:00 uur feest in de tent die komt staan bij Eetcafe De Sluis. Toegangskaarten a €37,50 zijn inmiddels te koop via de link Stichting AttrActief Keldonk.

Stichting AttrActief Keldonk liep al langer rond met het idee om naast de kermis nog een evenement in Keldonk te organiseren. Een oktoberfest was al eerder besproken en het gaat er nu van komen. Op zaterdag 21 oktober van 20:00 tot 01:00 uur is iedereen die 18 jaar of ouder is welkom in de feesttent op de parkeerplaats bij Eetcafe De Sluis. De kaartverkoop is ondertussen al gestart en vol = vol. Dus wees er snel bij.

Tijdens deze avond is het drinken en eten bij de entreeprijs inbegrepen. In stijl verkleed komen is gewenst om de juiste sfeer te bereiken. Die wordt versterkt door de leuke activiteiten die er nog te doen zullen zijn. Maar zeker ook door DJ Leo Gottfried die voor de bijpassende Schlagermuziek zal zorgen. Met Toeter Thijs & Thomas, die later op de avond zullen optreden, zal het dak eraf geblazen gaan worden.

Volg de berichten op facebook/Stichting AttrActief Keldonk, koop via daar ook je kaartje (of klik hier), haal je lederhose of dirndl van zolder en zorg dat je dit spektakel niet mist.
Also bis zum 21. oktober. Tschüss.


PS: dank voor het stemmen op Stichting AttrActief Keldonk bij de RaboClub Support actie. Met uw stem kunnen wij leuke evenementen voor u blijven organiseren.