vakantie

De vakantieperiode is weer begonnen en veel mensen gaan dan genieten van een paar weken rust. Zo ook diverse Keldonkse ondernemers en instellingen. Hieronder een handig overzicht van bij de redactie bekend zijnde vakantiesluitingen.

Vakantiesluitingen:

Antoniusschool: donderdag 13 juli om 12:00 uur krijgen de kinderen vakantie. Op maandag 28 augustus begint het nieuwe schooljaar weer.

Bakkerij Van de Rakt: van zondag 30 juli t/m zondag 20 augustus is de bakkerij dicht.

Gemeenschapshuis ’t Span is gesloten van maandag 31 juli t/m zondag 20 augustus. Maandag 21 augustus gaan ze weer open.
Onderstaand extra info betreffende activiteiten die in ’t Span plaatsvinden:
Eetpunt: op de vrijdagen gaat in de vakantie wel door.
Trefpunt: gaat net als ’t Eetpunt op vrijdagen in de vakantie wel door.
Bibliotheekpunt Keldonk: van maandag 17 juli tot en met 27 augustus gesloten. De bibliotheek in Veghel heeft de normale openingstijden.

Jong Nederland Keldonk begint hun nieuwe seizoen weer op vr 1 september met een “primitief weekend”. Vanaf donderdag 7 en vrijdag 8 september starten dan de clubavonden weer.

Korenmolen De Hoop: op zondag 6 augustus is de molen gesloten. De overige zondagen in de vakantie is de molen (behoudens onvoorziene zaken) gewoon geopend van 10:00 tot 13:00 uur.

Feniks Vrouwenvereniging heeft in de maanden juli en augustus hun zomerstop. Op 12 september starten zij weer met activiteiten. Bekijk hier welke dat zijn.

Kindervakantieweek

Aan het eind van de schoolvakantie is er nog wel de traditionele kindervakantieweek van SKB. Klik hier voor het programma wat van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus wordt gehouden.

Iedereen een prettige vakantie gewenst!
En maak je wat bijzonders mee, vergeet dat dan niet met ons te delen via info@keldonk.nl. We plaatsen het graag.