Een middag vol passie voor verhalen

Zorg en Welzijn Keldonk sluit 2022 af met een fantastische middag in ’t Span. Rond 13.30 liep Ontmoetingscentrum ’t Span vol met zo’n 70 tal Keldonkse gasten. Voor deze middag was verhalen verteller Frans van de Pas te gast. Je hebt verhalen vertellers, en je hebt vertellers met passie. Nou die passie was volop aanwezig deze middag.

En dat had zijn weerslag op de aanwezigen. Aan zijn lippen gekluisterd en lachend kwamen ze deze bijzondere middag door. Het ging vooral over hoe ’t vroeger allemaal ging. Met allerlei attributen en soms ook wat toneelspel door de gasten die hij hierbij betrok, werd het een levendige middag. Als dank hebben we hem een Molenaer overhandigd. Altijd lekker bij de koffie.
Natuurlijk was er nog veel meer lekkers en leuks die middag. Er waren vele prijzen, sommige gekocht, andere bijzondere spulletjes gemaakt op ’t Trefpunt en ook Ans van der Linden had haar best gedaan met leuke kersthangertjes. Iedereen ging daardoor met iets leuks naar huis.

Verspillingskast
Aan het eind van de middag volgde nog een toelichting over het verspillingskast. De eerste kast werd even later buiten bij ’t Span onthuld door de beheerders voor zover aanwezig.
De gasten keken terug op een mooie, gezellige bijeenkomst. En daar zijn we als Zorg en Welzijn Keldonk erg blij mee.

Zorg en Welzijn Keldonk wenst u fijne feestdagen. En mocht ’t op ’t moment wat tegenzitten, hopen we toch dat er ergens een klein lichtpuntje is. Alle goeds voor 2023.


Het team van het Keldonks Journaal was erbij en plaatste een item over deze kerstmiddag op hun website