14-10 > Keeperstalenten naar Helmond Sport

Twee van Keldonks keeperstalenten mochten zaterdag 11 oktober 2014 in het Lavans-Stadion van Helmond Sport aan de bak. Daar werd de 11e editie van de Helmond Sport Keepersclinic gehouden. Daarvoor waren de voetbalclubs uit de regio aangeschreven en zo konden de plaatselijke keepers van de jeugdteams zich opgeven. Vanuit RKVV Keldonk zijn Kay van der Leij (D1) en Tim van den Biggelaar (F1) naar de clinic geweest.

Na een hartelijk welkom werden de deelnemende keepers, in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, verdeeld in groepjes van zeven. Onder leiding van keeperstrainers van Helmond Sport, in samenwerking met jeugdkeepers van de RJO Helmond Sport/PSV/VVV en onder toeziend oog van keepersscouts van de RJO Helmond Sport/PSV/VVV, voerden de groepen een tiental keepersvormen uit. En dat alles voor een volle tribune met trotse ouders, broertjes/zusjes en opa's. Twee uur later en een schat aan ervaring rijker, werd de leerzame middag afgesloten met het uitreiken van de certificaten aan alle deelnemers.

Zowel Kay als Tim hadden het heel leuk gevonden en hopen alles wat ze geleerd hebben, ten goede te kunnen brengen aan de resultaten van hun teams. Kom allemaal maar eens een keertje kijken naar de wedstrijden van de jeugd op Sportpark De Koulberg.





Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen