In Keldonk begint de sfeer al goed te komen: Heel Keldonk Kookt krijgt steeds meer vorm! De enthousiaste werkgroep is volop bezig met de laatste voorbereidingen voor vrijdag 7 en zaterdag 8 november. De aanmeldingen zijn inmiddels binnen en met maar liefst 19 diner adressen, 21 koks en 123 gasten, inclusief gezinsleden, mag de werkgroep meer dan tevreden zijn.

De komende tijd ontvangen de koks alle benodigde informatie om zich goed voor te bereiden op hun kookavonden. Ook de gasten krijgen op tijd te horen bij welke kok zij mogen aanschuiven en hoe laat ze verwacht worden. Op die manier weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is, en kan het culinaire weekend soepel verlopen.

De organisatie laat niets aan het toeval over. Zo wordt er momenteel nog hard gewerkt aan de recepten en de inkoop van producten. Daarbij is er uiteraard aandacht voor de verschillende dieetwensen, zodat iedereen onbezorgd kan genieten. Op de vrijdag- en zaterdagmorgen voorafgaand aan het koken, kunnen de koks hun tassen met ingrediënten ophalen – zorgvuldig samengesteld door de werkgroep.

Het thema van Heel Keldonk Kookt 2025 belooft bovendien iets bijzonders: “Vergeten groenten”. Oude, bijna vergeten smaken krijgen een nieuw podium in de keukens van Keldonk. Denk aan pastinaak, schorseneren, rammenas of koolraap – ingrediënten die vroeger heel gewoon waren, maar tegenwoordig weer met hernieuwde waardering worden ontdekt.

Kortom: Heel Keldonk Kookt belooft niet alleen een culinair festijn te worden, maar ook een warm dorpsgebeuren waarin samen koken, genieten en verbinden centraal staan.

Heel Keldonk kookt 2023

 

 

De werkgroep bestaat uit:

Antonet v.d. Bogaard
Thea Koolen
Bernard Koolen,
Cindy Paauwe
Petra Leenders (Zorg en Welzijn)
Anke van de Boom (Zorg en Welzijn)

Deelname aan deze dag is gratis, en mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

 

Bekijk ook de flyer Heel Keldonk Kookt 2025