Zorg en Welzijn Keldonk ging naar dierenpark Ouwehand in Rhenen

Op zaterdag 24 september vertrok Zorg en Welzijn Keldonk met 55 inwoners van Keldonk, senioren, bewoners van het Thomashuis, met de touringcar naar Dierenpark Ouwehand in Rhenen. Een uitje wat ons op voordracht van Frans van de Acker werkzaam bij de AB Texel Group (onderdeel van de A- Ware Foodgroup) door stichting A Wareness geheel verzorgd aan ons werd aangeboden. Als Zorg en Welzijn en alle gasten die mee konden zijn we hen dankbaar dat ons deze kans werd geboden.

We vertrokken rond 9 uur bij ’t Span waar iedereen zich verzameld had en waar de rolstoelen werden ingeladen. Rond 10 uur kwamen we in het park aan waar ’t toen nog droog was. Helaas was dat niet de hele dag zo. Maar voor regenponcho’s was gezorgd.

We lieten ons de pret niet ontnemen door een beetje regen. Af en toe een beetje schuilen heeft ook wel weer iets. T was een gezellige boel door de bijzondere mix aan gasten, die elkaar goed aanvulden en hielpen waar nodig. Lekker gezellig met elkaar wat buurten en misschien zelfs vooral dat en een beetje dieren bekijken, of zij ons. En met een hapje en een drankje was de dag weer zo voorbij. We kwamen niks tekort.

Rond 16 uur vertrokken we weer richting Keldonk, en kon iedereen terugkijken op een gezellige dag. We hadden anders thuis binnen  in ons eentje naar de regen zitten kijken zei iemand als opmerking. Nee, ’t was een fantastische dag, fijn om er even uit te zijn. Dank aan iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt zoals Frans en Irma, Arie van de Sar van AB Texel Group en de Stichting A-Wareness en de vrijwilligers.

Ook het Keldonks Journaal was mee en maakte er een leuk filmpje van wat terug te zien is op www.keldonksjournaal.nl.