Zondag 2 oktober gaan we pas écht knallen!

De Activiteitencommissie en de Twaalfde Man hebben de handen ineen geslagen en rondom de eerste thuiswedstrijd tussen Keldonk 1 en Nederwetten 1 diverse festiviteiten op touw gezet.

Al tijdens de wedstrijd is er naast het voetbal, voor(al) voor jong nog veel meer te beleven. Ga lekker springen op het springkussen, laat je schminken of laat je vol zetten met glittertattoos. En geniet ondertussen van het vele lekkers van de braskaart. En als dat nog niet alles is, hebben we een silent kinderdisco gepland. Dat wordt lachen, gieren, dansen en vooral heel veel plezier maken!

Gaandeweg zullen de kindercocktails plaats maken voor meer alcohol bevattende mengsels. Zal er ook genoeg de eten zijn voor de wat grotere inwendige mens. Dan zullen de kanalen van de silent disco plaats maken voor de wat volwassenere stijlen en zal het hoofdpodium in de kantine geopend worden. Hier zal DjayB de gehele avond opluisteren met veelzijdige hits. Tussendoor zal niemand minder dan Ramuro Diaz achter de draaitafel plaats nemen en is stilstaan écht geen optie meer!

Dus jong en oud, lid of geen lid, wees er zondag 2 oktober 2022 bij, want dan gaan we op Sportpark de Koulberg pas écht knallen!

rkvvkeldonk_poster_seizoensopening2022