Update 13-12: Helaas kunnen de werkzaamheden aan de Morgenstraat die morgen zouden beginnen niet doorgaan. Vanwege het koude weer kan het asfalt niet gezaagd worden. Ook is het niet mogelijk om onder de 3 graden pvc te leggen.

De borden zijn daarom afgedraaid zodat mensen hierop geattendeerd worden. Als het weer het toelaat, dan worden de werkzaamheden volgende week dinsdag 20-12-2022 alsnog uitgevoerd.


Bericht 09-12:
Ter hoogte van Morgenstraat 24 staan borden waarop aangegeven dat deze weg dicht gaat van 14-12 t/m 16-12. Na navraag door de dorpsraad bij de gemeente is er meer bekend geworden over wat er te gebeuren staat.

Een tijdje terug is geconstateerd dat hier het asfalt aan het verzakken is. Waarschijnlijk omdat het riool lek is. Als dit niet hersteld wordt, kan het met regen of heet weer een sinkhole worden. En dat wil de gemeente voorkomen.
Met de aannemer is afgesproken dat hij probeert om dit ‘in het verkeer’ te maken. Dat wil zeggen dat het verkeer er bijv via één rijbaan wel nog door kan, maar rekening moet houden met de werkzaamheden. Maar als het tegen zit, moet de weg toch nog dicht voor verkeer.
Op de datums van afsluiting (woensdag 14 t/m vrijdag 16 december) komt er een omleiding te staan. Mocht dit nodig zijn, dan zal deze door de Oudestraat gaan. Maar dit is dus nog niet zeker.

wegafsluiting Morgenstraat 14-12-2022