Vervoersdienst Keldonk. We kunnen van start!

Zorg en Welzijn Keldonk heeft enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden die inwoners van Keldonk willen vervoeren als er geen familie of kennissen zijn die dit kunnen doen. De vervoersdienst is o.a. bedoeld voor een bezoek aan huisarts, ziekenhuis en feestje. Maar ook om mensen naar een winkel te rijden om boodschappen te doen als dit op een andere manier niet meer lukt. 

Hoe werkt de Vervoersdienst?

U kunt bellen met de coördinator van de vervoersdienst via 06 820 923 86 (niet via Whatsapp).
U geeft dan aan waar u naar toe moet, hoe laat u daar moet zijn en wanneer u opgehaald wilt worden. De coördinator probeert dan een chauffeur te vinden die u brengt en weer op komt halen.   Wanneer dit geregeld is stelt de coördinator u hiervan op de hoogte.
Uw aanvraag kunt u minimaal één dag en maximaal één week van tevoren doorgeven. Voor ziekenhuisbezoek mag de vervoer aanvraag eerder ingediend worden. Bellen kan alleen op maandag tot en met vrijdag, spoedgevallen uitgezonderd.

Wat zijn de regels en kosten?

 • U betaalt een starttarief van 4,- voor de eerste 10 km.
  U betaalt boven de 10 km 40 cent per km.
  U betaalt parkeerkosten indien van toepassing.
  De vervoersdienst stopt om 20.00 uur, spoedgevallen uitgezonderd.
  De chauffeur kan een uur wachten als dat nodig is. Is die tijd langer dan wordt er een extra rit gereden. Meldt dit bij u aanvraag. U betaald de chauffeur contant nadat de taak is volbracht. (Komt een andere chauffeur u ophalen betaald u bij wegbrengen en bij ophalen.)
 • Als mensen tegelijk gebruik maken van de vervoersdienst en vervoert worden naar dezelfde eindlocatie dan wordt het starttarief verlaagd naar € 2,- per adres.  40 cent wordt dan 20 cent per ophaaladres.
 • Chauffeurs mogen u niet helpen met pinnen. Dit moet u dus zelf doen (want geef nooit uw pincode aan een ander).

Zorg en Welzijn Taxi vervoersdienst

Vragen over de Vervoersdienst?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met Zorg en Welzijn Keldonk
Zorgenwelzijnkeldonk@hans-rijkers.nl of 06 573 175 53.